Alla inlägg den 6 april 2008

Av Familjen Zäta - 6 april 2008 22:23

men vi har haft en bra helg, en hel del skogspromenader, lite apporteringsträning med hundarna o lite annat lek o bus också. Vi hann också med att fixa en del ärenden på stan, fixat fästingmedel, klippt klorna, dansträning, solning, startat målning av gästrummet o krattat löv m m. Lite av varje pyssel alltså.

Stackars mormor har legat på sjukhuset i helgen, fick så jätteont i huvudet men nu är hon lite bättre o förhoppningsvis kan hon få komma hem i morron, vi hoppas på det o tänker på Dig mormor.


Nu är det snart vardag igen men en spännande vecka för på tisdag kommer Eddies syrra Vinna så vi får ses, det var riktigt länge sen. Kanske syrran Roxy också är hemma hos Lena på tisdag, hon skulle visst vara valpvakt på dagen, hmm..låter inte som ett lätt uppdrag för en liten ungtjej, men tror hon hade hjälp av sin mormor.

Själv ska jag börja min nya turné denna vecka, blir Danmark till att börja med ons-fre, så tar vi Sthlm o Sundsvall nästa vecka o Norge o Finland veckan efter...sen är det nog skönt med valborgs o förstamaj lov kan jag

tro. Till helgen kommer storkusin Linus hit o kanske även brorsan så mamman o pappan får vila ut på hotell efter en hektisk period hemma.


Det har varit skönt väder i helgen, vi lägger med lite härliga vårbilder så Ni får se hur mysigt vi haft det.

Kram o ha de bra.

A.

Ovido - Quiz & Flashcards