Alla inlägg den 29 mars 2008

Av Familjen Zäta - 29 mars 2008 19:45

Fortfarande inga spår av bollen som vi trodde Eddie stoppat i sig o hans mage verkar ändå funka så ja vad ska man tro?!


Både Eddie o Nisse är i alla fall pigga o glada, vi var o hälsade på Ceasar idag på fm o både Nisse o Eddie fick leka lite med honom fast såklart var Eddie mer intresserad av det. Nisse däremot fick ett stolleryck o hittade deras grannes katt som han jagade upp på vedhögen o skällde ut, gränsfall till pinsamt men ändå lite kul att vår sävliga Nisse hittar på såna galenskaper.


Efter lite fika hos dem åkte vi ut till Åholmen o gick en runda, även där var Nisse faktiskt piggare än vanligt, härligt att se honom. Eddan hittade ingen hare att jaga idag tack o lov så allt flöt på förutom att Nisse badade i lite gyttja det sista han gjorde så bilen blev väl lite i skitigaste laget bak i buren o dessutom skulle vi ju simma på em så det blev till att spola av det värsta hemma. Kan ju inte komma med en hellerig hund till bassängen.


Nisse simmade idag 10+7 min o nästan helt på egen hand, dvs vi kastade inte leksaken så att han hämtade upp den utan han simmade lugnt o fint runt runt i bassängen med sin leksak i munnen som en riktig motionssimmare ; )

Eddie som idag fick följa med o titta på var såååå avis på Nisse som vågade simma, själv försökte han bli så lång det nånsin gick utan att trilla i, han ville ju också ha leksaken. Men när Nisse kom upp o skakade av sig så fick Eddan varje gång en rejäl dusch så även han blev ju både blöt o ren.


Efter simningen var vi en sväng till affären o fixade en blomma till fam L/A som lite tröst i sorgen efter mormor. J har sovit hos Manda hela helgen medan K&E har varit nere i söder o fixat lite praktikaliteter. Nu har vi klarat av kvällspromenaden o maten är snart klar. Sen gäller det bara att komma ihåg att dra fram klockan ikväll. Blir så spännande o se om vi kan lura Eddan i morron bitti, då kanske han rent av sover till kl 6. I morse tyckte han det var frukostdags kl 5...alltså det är tidigt när det är helg.


Idag hittade vi en artikel om ett forskargäng som forskar på sköldkörtelproblem för hundar o har nu mailat dem hela Nisses sjukdomsförlopp - hoppas de har någon idé om det här för vi börjar tvivla på att det verkligen är fel på hans sköldkörtel eftersom värdet inte stiger av medicinen. Spännande o se om de har tid att återkoppla o vad de i så fall säger.


Nu blir det mat o vila, vi är inge pigga faktiskt, undrar ifall det har att göra med när vi vaknar på mornarna??


Sköt om Er alla vänner.


PS! Vinna-Syrran, jag får mat, MASSOR med mat, även om ingen tror det. Det blir kanon att få träffa Dig snart, längtaaaarrr! Noskyss, Eddiebrorsan.

Ovido - Quiz & Flashcards