Alla inlägg den 1 juni 2008

Av Familjen Zäta - 1 juni 2008 18:00

Idag var det nästan en favorit i repris, vi var på jaktträning hos Leo o Minna, dvs Nisses uppfödare. Det var vi förra söndagen också men då tog vi också en tur förbi Eddies uppfödare Lena på hemvägen för att kolla lite inför nästa utställning. Det betydde att först tränade vi o sen gullade vi med de 10 jättegulliga 7 veckor flat-valparna o sen åkte vi vidare o gullade med 3 ullegulliga 9 veckors goldenvalpar. Inte ens E hade bråttom hem den dagen även om hon fick ta emot både lite väl många pussar o även en del valptänder i armarna.

Eddie var faktiskt rätt duktig på träningen vilket är otroligt kul, lyxigt också att han får vara med på träningen fast han egentligen inte riktigt hör hemma där. Nisse var också duktig o faktum är att han nästan har lite mer lust o ork än tidigare, undrar vad den där felaktiga medicinen egentligen gjorde med honom???


Idag var det ny jaktträning o det i gassande solsken men trots värmen så skötte sig jyckarna riktigt bra, visst gör Eddan sina svängar innan han kommer på att man ju ändå ska tillbaka till husse o lämna av dummien men trots allt funkar det rätt bra för att bara vara 10 månader o i en rätt trotsig ålder. Nisse tyckte förståss det var i varmaste laget o försökte ett par gånger rymma till skogen där han såg att det fanns skugga men han kämpade ändå på o galoppade en hel del. Efter träningen blev det i alla fall ett dopp i sjön som belöning o det var VÄLDIGT uppskattat!!!


Några bilder från förra veckan, vi hade ingen kamera med idag men njut av valpisarna o lite andra bilder!!

Kram A

Ovido - Quiz & Flashcards