Alla inlägg den 14 juni 2008

Av Familjen Zäta - 14 juni 2008 21:37

..eller snarare inte Eddies typ av domare alt var inte Eddie den här domarens favorittyp ; ))


Man kan nästan säga att hon tokdissade honom, han fick bara ett 3:e pris och inget positivt alls på kritiken. Riktigt så illa tycker såklart inte vi att han ser ut, dessutom skötte han sig skapligt faktiskt. Visst var han lite orolig inne i ringen men vem skulle inte vara det tillsammans med ett helt gäng uppsvansade ungtuppar som ska mäta sig mot varandra hahahaha..


M som var dagens handler skötte sig jättebra o jag tyckte de såg så snygga ut tillsammans de där goa killarna, Ni skulle sett dem!!


Vi träffade också Minna o Sanna o några andra vänner från Nisses kennel, jätteroligt o det gick bra för dem minsann, Sanna vann med flera av hundarna hon ställde, va duktig hon är tjejen!!!


ja och Eddie själv verkade i alla fall inte bry sig om att domaren inte gillade honom o han hade så mycket spännande att titta på o vi såg det som jättebra miljöträning. Nisse tyckte också det var spännande o förstå bara hur många goa lukter det kan finnas på en fotbollsplan med jättemassor av vovvar.

Gjorde inte så mkt att det kom några regnskurar heller för det fanns en sittplatsläktare med tak precis framför vår ring, snacka om tur!!!


I morgon åker vi tillbaka men då blir det ingen officiell SKK utställning för oss utan en inofficiell med goldenklubben fast på samma utställningsplats. Vi hoppas ha mer tur med domaren då, vi får väl se.


Kram o på återhörande!!

A.

Ovido - Quiz & Flashcards