Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Familjen Zäta - 15 februari 2009 22:43

I helgen blev det mycket sova sova sova o vila efter en tuff vecka, men nu är vi redo för nya tag o det är ju bra.

Vi hann också vara ute en hel del i det underbara vintervädret o känna på den allra mest effektiva ljusterapin man kan tänka sig, svensk snövinter i fullt solsken, kan det finnas något bättre????


I köket börjar det likna något, alla lister fattas o förståss ska sladdarna tillbaka o spiskåpan kommer ju dröja ett tag. Vi har inte heller fått tillbaka kyl o frys för där har målaren sina saker nu, men diskmaskinen kom i alla fall tillbaka i helgen, åhh vilken lyx!!!

Vi har också börjat plocka in lite i skåpen o passar då på att slänga massssssssssssor med saker som vi ALDRIG använder, tänk vad man samlar på sig.


I morgon hoppas vi få tapeter i hallen också o målat bakom garderoben så sen kanske snickarna kan få till garderobsväggen, det skulle vara riktigt skönt. Återstår gör också att få till en lösning på portalen in till vardagsrummet, det måste nog snickras lite där innan målaren kan tapetsera för lösningen som finns idag är sisådär bra : (


Nu blir det sova igen så man orkar till Sthlm i morron o tjejerna har ju sportlov de lyxlirarna, så de tar nog sovmorgon, vi får väl se om hantverkarna tycker de ska få sova länge ... eller inte...


Sköt om Er alla vänner.

Kram A.


Så blir det lite bilder både från köket ... äntligen mamsen... o så förståss lite ljuvliga utebilder också på oss o älsklingarna : )

Ovido - Quiz & Flashcards