Alla inlägg den 16 februari 2009

Av Familjen Zäta - 16 februari 2009 22:48

... bästa snyggaste underbaraste speciellaste Nisses födelsedag!!!!!!!


8 hela år, det kan man inte tro när man ser honom vår guldgosse <3


KRAM PÅ DIG ÄLSKADE VOVVE!!!!

Av Familjen Zäta - 16 februari 2009 20:45

Idag har vi fått upp alla lister o foder, det är målat bakom garderoben o hela hallen utom väggen vid portalen är tapetserad. Det har även kommit upp den sista panelbrädan i köket o alla sladdar har snyggt försvunnit in bakom taklister o överskåp, ser ut som storstädning typ!!

Nu återstår lite lite målning på bröstpanellisten, en panelbräda o ytterligare ngn list o så antagligen lite målning vid den spacklade portalen o ytterligare ngn kantbräda + den ena av ytterdörrarna o de sista tapetbitarna. Sen är det nog endast garderoben kvar o den hade tydligen inte kommit hem ännu. Köksfläktkåpan är beställd men tar 3-4 veckor så den får vi ta lite senare, men det kommer bli sååååååååååååååå fint när den kommer det är jag helt säker på. Ska se om vi kan få in ngn ny bild på köket senare ikväll... men nu är det lite annat pyssel att fixa med här först. Blir målaren klar i morron så kanske vi kan fira det med att få tillbaka kyl o frys till köket från tvättstugan efter nästan 3 veckor i kappsäck...snacka om lyxlir.

å så var det lite bilder från nuläget en bit ner.... se..nu är vi på G

Superhjältemamsen, va DUKTIG du var som kom iväg till Kiropraktorn idag, det var som en present att höra att Du var där o att det finns lite hjälp att få mot allt det onda!!! Du är dagens hjältinna!!!


KRAM KRAM KRAM

A

Ovido - Quiz & Flashcards