Alla inlägg den 2 april 2009

Av Familjen Zäta - 2 april 2009 22:30

..hade Nisse idag - som tur var så kröp den på huvudet o hade inte hunnit sätta sig fast.


Vovvarna var med M på kontoret eftersom jag hade fullt upp med möten precis hela dagen. I kväll började M o Eddie på nybörjarkurs i apportering, o faktum är att Eddie skötte sig skapligt, hämtade hem de flesta utan alltför stora svängar. Självklart hade han lite problem när de testade sökfält eftersom han aldrig förstått att det räcker gott att hämta en i taget, man måste inte plocka in alla o ta med sig samtidigt.

Nästa vecka är det påsklov så det blev lite mjukstart, blir väl för dem att fortsätta öva lite mer hemma till nästa tillfälle.


Annars lullar det på som vanligt här, Nisse han traskar vidare o går nu med på mer eller mindre vanliga promenader men får mest gå i koppel så han inte "råkar" få något spratt o ställa till det för sig. Fortsatt vila ett par veckor till var det ju.


I morgon är tanken att spiskåpan till köket kommer, det blir liksom sista steget för att få klart där, förutom datorhyllan som vi ännu inte listat ut vad vi vill ha för variant av... men varför skynda sig...det man inte gör idag finns kvar till en annan dag : )


Snart helg, ta vara på varandra.

Kram A

Ovido - Quiz & Flashcards