Alla inlägg den 20 februari 2008

Av Familjen Zäta - 20 februari 2008 19:21

Det var en rätt trött o sliten familj som åkte på sportlov men här är det lugnt o skönt o tid till både skidåkning, frisk luft o mycket snölek för både hundar o folk.

M o tjejerna håller mest till i backarna o har nog testat alla svarta vid det här laget o en hel del av de andra färgerna också, här är lyxigt för man kan välja på många ställen men med samma liftkort. Det har blivit både Klövsjö, Vemdalsskalet och Björnrike så inte blir det långsamt precis. Vovvarna o jag har mest vilat, promenerat, busat i snön o ätit på fjällbjörkar. RENA DELIKATESSEN enligt Eddie!!!!

Eddie tar sig mer o mer friheter här på tomten o har nu utökat reviret till att ha sin bajamaja plats hos grannen nästan utanför deras ytterdörr så idag tog jag tag i detta o skottade upp en vallgrav innanför tomtgränsen, ska se om det hjälper honom att förstå vart gränsen går ; )


Annars gillar både Nisse o Eddie att springa fritt över fjället o det är ljuvligt för hundar med skoterleder för där är det rejält tillplattat så man slipper pulsa. Annars gillar de båda två att harva ut i lössnön också men det är lite jobbigt eftersom det är dryga metern snö här, trots allt rätt hård snö o ibland håller skaren för dem men det är inte att lita på.


Nisse har varit rätt stel i sina leder, höger fram o vänster bak såklart men det var han redan innan vi åkte hit upp så vi har mest tagit det lugnt dvs inte någon hundlek o bus o sen kör vi stretch o värmetäcke efter promenaderna o så lite extra massage så har det funkat bra.

Vi kanske ska boka en ny tid hos sjukgymnasten när vi kommer hem i alla fall för att försöka lista ut vad det är som inte är bra, det är nog inte tassen i alla fall som vi trodde först.

Nej nu blir det lite diskning här, fridfullt arbete i fjällen eftersom det inte finns varken vatten eller avlopp i stugan så vi lever lite primitivt men väldigt rofyllt här.


Ha de bra alla vänner o kram på Er!

Ovido - Quiz & Flashcards