Alla inlägg den 26 februari 2008

Av Familjen Zäta - 26 februari 2008 23:16

ja det är vår lilla valp det, oj oj va tiden går fort när man har roligt o trots att Eddie är rätt mager vid första anblicken o t o m fick i sin kritik på utställningen att huvudet var lite tunnt så väger han alltså 29 kg!!!

Vägde honom i går kväll o snart är det inte ens lätt att lyfta honom så man kan väga honom i famnen längre...får väl börja ta det på Strömsholm istället.


Låter det ändå inte lite mycket med 29 kg o 7 mån eller? o jag lovar han ser inte direkt tjock ut, vad ska det bli av den killen??


Nisse väger 36,5 kg o det har han gjort hela tiden sen han kom till oss oavsett om han varit nyopererad o inte rört sig alls eller motionerat som bara den...samma vikt hela tiden!!

 Så det dröjer nog inte länge förrän Eddan har gått om Nisseman, undrar ifall det är lite grand danois eller sånt inblandat i den här kullen ; ))  Lena vad gjorde Du egentligen????


Hallå alla syskon, vad väger Ni nu för tiden?? Är Eddan störst eller är han normal för sin välväxta kull??


Kommer också förhoppningsvis lite fina bilder från fjällen snart här på bloggen också men men tiden räcker inte till o just nu sitter inte kameran o jag i samma land så det får bli en annan dag.


Hej svejs från ett februarimörkt Oslo.

Kram A.

Ovido - Quiz & Flashcards