Alla inlägg den 15 augusti 2008

Av Familjen Zäta - 15 augusti 2008 21:15

Idag kom äntligen det efterlängtade brevet med Eddies röntgenresultat.


HD GRAD A

ED UA (0)


Alltså helt fri både på höfter och armbågar, det var en riktig lättnad, vet egentligen inte varför men vi har verkligen varit lite oroliga.


Nu känns det så skönt så skönt!!


Hoppas det går lika bra för alla syskon, vi har inte hört om Ni andra röntgat än och om Ni fått något resultat men det kommer väl. Nu blir det nog lite agility i framtiden för puddingen, han tycker det är JÄTTEROLIGT!!!


Vardagen börjar återvända till vår familj och nu har vi klarat av en HEL LÅNG arbetsvecka även om fredagen blev lite väl jobbig på vissa håll. Tänk va mycket som måste hända samtidigt på jobbet ibland, pust o stön men äntligen helg. o det ska vi verkligen njuta av!!! undrar om det inte blir en resa till våra gamla svampskogar om andan faller på, det är inte precis ont om skogens gula guld just nu, vi hittar några gulingar varje dag trots att det inte är mycket skog här på ön o massor med folk som går med näsan nere i mossan.

Kan hända vi far förbi den usla bilfirman också o ser om vi kan få fram några uppgifter på min "borttappade" nya bil som skulle kommit från Mexico i april, den säljaren är inte världsmästare på kundservice det måste man ändå säga : (


Nu ska vi fira Eddies friska kropp med en mysig familjekväll där ALLA är hemma på samma gång, det är inte ofta nu för tiden när man börjar ha "stora barn".


Ha en riktigt skön helg alla vänner!!

Kramar från snygg-Eddie med familj





Ovido - Quiz & Flashcards