Alla inlägg den 27 april 2007

Av Familjen Zäta - 27 april 2007 21:53

Tänk vad skönt det kan vara med en i stort sett alldeles vanlig fredag, visste inte att man kunde uppskatta det så mycket faktiskt. Tur i oturen att det händer en massa saker som gör att man lättare glädjs åt att vakna på morgonen o bara vara lite vanligt trött.


Nisse har nu äntligen, efter lite strul med Djursjukhusets fax som skulle fixa in hans recept på medicin till Apoteket börjat äta den, blir spännande att se om det kommer göra honom lite piggare. Fast snart är han väl som ett levande medicinskåp stackaren. Jaja bara han blir lite piggare o lite gladare så är vi lyckliga. Vi har också börjat ge honom extra tillskott av glykosamin som ska hjälpa leder o skelett att må bättre, det är ingen direkt medicin utan lite mer som ett kosttillskott.


Detta betyder i alla fall att nu ska han på morgonen äta sin ranson mat, plus 4 skopor glykosamin, en halv (ja vet Ni hur svårt det är att dela de minitabletterna...hmmm) tablett Levaxin o problemet med dem förutom att dela dem är att den lilla biten han ska ha är så utteputteliten att den lätt fastnar i munnen o inte slinker ner. Dessutom ska han ha 1,5 - 2 tabletter Remadyl. På em är det samma sak fast inget glukosamin för det tar man bara en gång per dag. Snart får väl Nisse börja med sån där medicinlåda som mormor har så han kan ha ordning på vad han ska ha när!!


Nu är det i alla fall bara drygt en vecka kvar till röntgen så det blir skönt att få klart om det är den här förträngningen i ryggen o om det går att operera. Det kommer nog bli lite nervösa dagar när vi har honom därinne, börjar känna det nu.


Vi fortsätter med korta promenader utan alltför stora utmaningar men försöker ändå hitta på lite kul o bla var vi på lunchen idag ute på ängen Nisse o jag o kastade/gömde lite dummiesar o han tycker det är såååå kul när vi gör det. Då lever han verkligen upp bästabästahunden.


Nu blir det snart natti natti för oss tror jag, men först ska vi nog möta E någonstans för hon är ute med en kompis på byn. Sen får vi se om det blir lite 10 mila tittande för oss i helgen, M åker nog i alla fall ut en sväng i morgon natt...när det är så nära.

Njut av solen o att Du är skapligt frisk o kry o kan gå upp själv varje morgon. Kram o trevlig helg önskar A

Ovido - Quiz & Flashcards