Alla inlägg den 9 september 2007

Av Familjen Zäta - 9 september 2007 12:05

Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Idag är det precis exakt 1 år sedan vi ringde för att kolla om den fina hunden vi hittat på Internet fortfarande behövde ett nytt hem och om vi möjligen kunde komma ifråga. Det var också samma kväll som Nisse kom o hälsade på oss första gången med sin gamla familj. Efter det blev det en låååång veckas väntan tills vi skulle hämta hem honom fredagen därpå för att ha honom på prov under ca 1 månad. Nisse stannade såklart efter den första månaden o vi har trots allt som hänt under det här året inte ångrat beslutet att skaffa hund eller att det blev just han en enda sekund!!! Vi bara älskar honom allihop och vi hoppas att han inte har det alltför eländigt här hos oss.


Igår var det jaktträning, fast eftersom det var bara Kevin o Nisse så blev det hårdkörning för dem. Lägger upp en bild från igår o då var det bl a lite dirigeringsträning o faktiskt har M o Nisse lite att jobba på där men de fick öva lite redan idag vid simträningen eftersom Nisse trodde han skulle någon annanstans först o faktiskt gick det riktigt bra att dirigera om honom sedan.

Å det är såååå roligt att vara på simträning med Nisse för det är liksom en helt annan hund man har med sig, han är sååå pigg o på alerten att han knappt kan bärga sig, han far fram o tillbaka på stranden o vet inte vart han ska ta vägen, hela hunden bara darrar av lycka o glädje. Vi var vid lilla Sanda vilket är en helt fantastisk liten mysig plats som Bruno o hans matte visade oss. Kolla in bilderna från träningen o bara skåda en lycklig o glad hund!!

Det var ett rätt fint sätt att fira 1 år sen vi träffades eller hur?


Nästa helg får det väl bli lite festligt för på lördag blir det alltså 1 år sen vi hämtade Nisse så då får vi ha lite 1-års kalas, får se vilka polare han har som han kan bjuda på kalaset. Undrar om vi ska kolla ifall han får ha badkalas på Hydrotrim som småbarn brukar ha...hahaha...nja kanske inte i alla fall...det kanske inte är tänkt för hundar.


Nu ska vi nog vila en stund efter badet o ha en skön söndag eftermiddag o tjejerna ska förståss på dansträning sen.


Ha de bra o sköt om Er o njut av härliga badbilder.

Kram A.

Ovido - Quiz & Flashcards