Alla inlägg den 18 september 2007

Av Familjen Zäta - 18 september 2007 23:58

Ja men det kan man väl ändå undra. I torsdags var vi på Strömsholm o tog nya prover på Nisses sköldkörtelvärde o idag ringde de med svaret. Han hade ett värde på 11,5 förra gången o då hade det gått upp från 9,5 men ska ligga runt 18.

Nu hade han 13 före medicineringen dvs på morgonen och 12!!!!! efter medicineringen dvs på eftermiddagen.


Men halli hallå, alltså går hans värde ner vid medicineringen, skumt men så kunde det vara sa veterinären o då beror det på att han fortfarande producerar en del sånt här hormon av egen kraft så när man inte tillsätter det utifrån så fixar han mer själv...teknikens eller kanske mera biologins under.

Ja nu blev det till att ytterligare en gång dubblera dosen så nu kör vi 2 tabletter 2 ggr om dagen o hon tror ev inte att det kommer räcka heller så vi ska ta nytt prov om 6-8 veckor igen o se hur det ser ut då.


Vi som ändå tyckte han verkade så pigg nu, HUR PIGG kommer han BLI när det här värdet är 18?????????? man bara undrar.


Sitter förresten på ett hotellrum i Köpenhamn o skriver nu men i denna teknikens underbara värld så funkar ju det också.

Verkar i alla fall som både Nisseman o barnen har det bra hemma med mormor o morfar, tur de finns eftersom M sitter på ett hotellrum i Oslo ikväll. Lite typiskt att vi inte ens kan vara i samma stad om vi ändå måste vara borta hemifrån, men men då fick man ju gott om tid att jobba ikapp lite backlog sedan semestern så alltid något.


Nu blir det sovdags så man är pigg o hurtig på mötet hela dagen i morron.

Kram A.

Ovido - Quiz & Flashcards