Alla inlägg den 15 september 2007

Av Familjen Zäta - 15 september 2007 22:32

Nisse tyckte nog även att eftermiddagen var helt perfekt, ytterligare en runda i skogen o sen kalas o det blev faktiskt vanlig marsipantårta till fotfolket men Nisse fick förståss lite rökt buffelskuldra eller om det nu var från ko kanske...haha GOTTENS tyckte Nisseman i alla fall men gud vad det skräpade ner på mattan där han låg o tuggade i sig. Som kvällsaktivitet blev det sen simträning nere vid vår badplats o Nisse fick simtävla med en and som också ville ha hans dummie, men han vann såklart. Nu är det en trött men rätt lycklig vovve som ligger o sover.


I morgon blir det Grönan för tjejerna på något sätt men SJ ville inte vara med för de har tagit bort alla morgontåg till huvudstaden på söndagar de rackarna, får se hur vi gör då, men det får väl bli bilen förståss.


Ha de bra alla o ojojoj nu måste vi ta ner flaggan som fortfarande är kvar i mörkret...tänk va svårt det är att komma ihåg den när man firat klart.


Kram A.

Av Familjen Zäta - 15 september 2007 11:48

Idag är det 1 år sedan vi hämtade hem Nisse till oss, fatta hur fort det här året har gått o hur mycket som har hänt samtidigt som vi inte kan minnas hur livet såg ut innan Nisse kom in i det.

Flaggan är hissad idag o efter frukost o morgonrunda så kokade vi nya fräscha märgben, sen har det varit långpromenad helt lös i skogen o på ängen med dummie träning, dirigering o lek o bus. Nu ligger Nisse på verandan o gnager på sitt märgben o jag ska en sväng in till stan o fixa tårta till em, undrar ifall de har någon perfekt hundtårta på kondiset, tänker då på typ leversmak eller så, ska fråga efter det : ))


Ha de bra alla vänner o Nisse hälsar till Er alla som följt hans bravader på nära o långt håll under det här första året hos fam Zäta.

Har Ni vägen förbi här på em så bjuder vi på tårta, o kanske det blir någon annan smak än lever också : ))

Kram A.

Ovido - Quiz & Flashcards