Alla inlägg den 7 september 2008

Av Familjen Zäta - 7 september 2008 23:10

oj va roligt vi hade idag, det var så kul att träffa Eddies syskon. Alla utom en syster var där och sen var det massor med andra Combine hundar där också, tror det var över 50 hundar totalt.

Vi var jättetrötta efter dagen, både vovvar o folk så har inte mäktat med att få in några bilder från kameran o hinner inte skriva så mycket heller just nu. Hoppas få till det under veckan så Ni får veta mera.


TACK Lena med familj o alla underbara syskon för en spännande dag!!

Kram till Er alla!!

Fam Z

Av Familjen Zäta - 7 september 2008 12:55

Men så äntligen lyckas vi då få in lite bilder från förra söndagen, dvs när vi hade kennelträff med alla Combine hundar som ville vara med och framför allt funktionsbeskrivning för hela Eddies L-kull (dvs alla officiella namn börjar på L som t ex Eddies Combine Limited Edition och alla utom en syster kunde vara med. Dvs 4 brorsor, en från DK, en från FI och en från NO + lilla svenska Eddie då förståss o så 3 av hans 4 systrar (som alla bor i Sverige men lite utspridda).


Synd att vi inte kan skriva sådär fint vid våra bilder som Ebba o Vinna o deras mattar kan..men men det får bli så här istället:

Bild 1:

Eddie är på väg in till vattenapporteringen som faktiskt (kanske såklart) var hans paradnummer, för det första är han ohyggligt bra på att vända om när ngt lockar åt andra hållet för det har vi tränat MASSOR på o sen såklart så är han en simmare som inte går av för hackor. Fick han bo i vattnet så skulle han nog kanske göra det : )


Bild 2: Pappa "snygg-Sidney" som också var med o kollade in sina tonårskillar


Bild 3: Brorsan Tin-Tin från Norge med matte Siw


Bild 4: Brorsan Kössi från Finland med matte Elina


Bild 5: Brorsan Tetris från Danmark med matte Annette


Bild 6: Alla Combine hundar som var med på dagen, mååååååånga snyggingar blev det!!! Tänk vad Lena är duktig att få fram fina vovvar.


Bild 7-10 Alla syskonen L som försöker ställa upp sig lite snyggt med sina mattar...vet Ni hur knepigt det är att ställa upp 7 tonåringar med mattar på rad o få det bra??????????????? Men till slut så syntes alla o kollade framåt (berättar inte att det stod ca 10 personer bakom kamerakvinnan o tjoade för att få dem att titta åt rätt håll)


Se o njuuut!!!

Tack alla syskon för att Ni kom, det var så kul att ses o vi hoppas få se Er igen!!

Eddie o hela familjen

Ovido - Quiz & Flashcards