Alla inlägg den 15 september 2008

Av Familjen Zäta - 15 september 2008 19:45

Idag är det 2 år sedan vi hämtade hem Nisse till oss (på prov), otroligt länge sen känns det som. Satt hela familjen o pratade i helgen o konstaterade att det går inte att förstå att Nisse BARA varit hos oss i 2 år, känns som en evighet och att Eddie snart varit hos oss HELA 1 år, känns som han alldeles nyss var en liten valpplutt och kom till oss.

Men så är det, tror skillnaden in känsla beror på att vi hade hunnit med en hel del med Nisse innan Eddie kom och som alla vet så var det en hel del motgångar som det nu ändå känns som vi kommit igenom rätt bra.


Nisse har idag ett rätt OK liv hoppas vi, känns som han är en rätt glad o nöjd vovve o som trots allt uppskattar lillbrorsan då o då o hans bus o hyss.

Han gillar att vi är mycket hemma eller han kan vara med oss o det är många som kan klappa o kela o gosa.

Nisse älskar sin massörska o han älskar sin simning o han älskar sina skogspromenader o förståss att FÖLJA MED O ÅKA BIL, det lär väl aldrig gå över. Så en hel del av hans vardag är saker han verkligen tycker om.

Han är en helt fantastisk personlighet o vi är så tacksamma att vi fick chansen att lära känna honom o njuta av honom o vi hoppas o drömmer om många år till med vår "Ladykiller" Nisse.

TACK Minna o Leo för den här underbara ljuvliga vovven!!!

 Kram till Er från oss alla.

Ovido - Quiz & Flashcards