Alla inlägg den 9 mars 2009

Av Familjen Zäta - 9 mars 2009 21:29

Morgonrundan var ingen höjdare, Nisse haltade rejält o det var mest obehagligt att vara ute med honom. Hade tänkt gå vanliga morgonrundan men vek istället av ner på ängen o han fick gå lös på stigen. Han går bättre på stigen än på vägen o han går bättre i sin egen fart som är något snabbare än koppeltakten. Det tyder ju faktiskt lite på att det ändå är väggruset som gör illa, så himla svårt att veta om det egentligen är bak eller fram det största problemet sitter.

Kan ju hända att han är som matten, dvs aningens morgonstel också, liksom mig är han ju ingen ungdom längre : )


Lunchpromenaden gick vi i skogen o Nisse var lös o rörde sig alldeles utmärkt. Alltså det är inte helt lätt att vara hundägare, men igen då så var vi i skogen (mestadels på stigen) o han rör sig som han vill. Han t o m galloperade stundtals o verkade må alldeles utmärkt. Vad ska man tro?


I em o kväll har han bara fått korta rundor o så fort man är på vägen så går det sämre, alltså gruset är inte hans grej!!! När ska de sopa vägarna??? Är det inte vår än eller?


Ikväll kokade vi nya märgben o det var i alla fall 2 väldigt ivriga killar som troget väntade nedaför spisen o oj vad de myste sen. Det var de såklart värda guldgossarna.


Nu blir det mer läxor o kanske lite till jobb sen.

Ha en bra kväll.

A.

Ovido - Quiz & Flashcards