Alla inlägg under september 2007

Av Familjen Zäta - 1 september 2007 22:07

Så här fint såg det ut med försäljningsståndet, liknar faktiskt orienteringsförsäljning VÄLDIGT mycket o så här trött blev Nisseman av all uppståndelse runt honom, tur man kan gömma sig bakom kexkartonger o presenning o ta en tupplur.

Nisse fick dessutom massor med kex o en gratis massage som tack för arbetet idag, det var verkligen inte dåligt betalt, han som bara trodde han gjorde det för det var kul.

Kramar från A o Nisse


PS! Nisse sover som en stock framför Winnerbäck DVD:n på TV just nu men sa att jag skulle hälsa till Er på bloggen innan han somnade.

Av Familjen Zäta - 1 september 2007 20:16

Oj va mycket uppmärksamhet Nisse har fått idag o han gillar att vara mitt i händelsernas centrum, speciellt när det betyder många som vill klappa honom. Han har fått massage o han har fått klappar o kel så det heter duga. Sen har han dessutom träffat några trevliga hundar som han hälsat på o massor med goda hundkex o ben o annat gottens har han fått. Sen kom Mimmi o Henke o hälsade på också, det tyckte Nisse var kul fast inte bara Nisse förståss utan även hans matte tyckte det var toppen!! Träffade några andra fd jobbarkompisar också så det var mycket kul som hände idag.


När vi skulle packa ihop alla Nancys saker så insåg jag att jag faktiskt kommer ihåg rätt mkt av hur man gör när man packar ihop en marknadsställning o alla prylar, tänk vad man har mycket kunskaper som man knappt vet om..haha...TACK mamma o pappa för allt vi lärt oss av Er genom åren...o att man sen får nytta av det igen helt plötsligt.


Något som inte är lika bra är att Nisse är jättestel i höger framsida, vet faktiskt inte vad det beror på men Nancy var hemma hos oss ikväll efter "Hundens Dag" o gjorde en ordentlig o rejäl massage på honom o då gick det till slut att sträcka ut även höger framsida så vi får se i morron hur det är.


Vi får klura lite på vad anledningen kan vara, kanske att han är mer lös nu alt ngt tvärstopp han gjort eller så är det bara så att hans högra framsida ju faktiskt alltid varit rätt stel. Ja vi har ingen klar anledning just nu men får fundera på det. Ska lägga in lite bilder från dagen senare också, återkommer.

A.

Ovido - Quiz & Flashcards