Direktlänk till inlägg 21 september 2008

Klick klick klick

Av Familjen Zäta - 21 september 2008 22:40

alltså vet Ni hur många gånger jag klickat på den lilla gula knappen på den inte mycket större röda dosan under den här helgen????


JÄTTEMÅNGA o inte många av dem var i rätt ögonblick, inte så lätt för Eddie att förstå vad jag ville. När jag skulle få honom att lägga sig ner så trodde han det betydde bit matte i armen t ex. Det blev ju faktiskt inte speciellt bra. Men som allt annat så är det idog träning som behövs o framför allt av matten!!!! så bara att bita ihop o köra på.


Fick öva lite med Nisseman när jag kom hem för att bättra på mitt självförtroende lite grann....han tar det liksom liiiite mer försiktigt o tänker efter så jag hinner med att klicka ; )


Men det var en bra helg o inte riktigt lika hjärntvättande som första gången, kanske man vant sig lite vid att plugga, anteckna, lyssna osv - tänk va smidigt det ska bli efter nästa gång.

På rasterna blir det en hel del hundlek o alla kan såklart inte leka med alla av rent fysiska förutsättningar. Den här gången hade vi t ex en liten chihuahua och en STOR grandis unghund o trots hans ungdom var han MYCKET större än den lilla lilla chinuahua'n. Eddie funderade på om Kenzo dvs minivovven egentligen var en hund på riktigt, men han var attans nyfiken på honom.


Sen var förståss Eddies favoritkompis där dvs flat'en Bonzo o nästan så Bonzo nog hade längtat mer efter Eddie än Eddie efter honom för ååhhh så glad han blev när vi kom.


Det var också en alldeles bedårande liten Malamute valp med, de är sååå ulliga o goa, tror vi alla hade funderingar på om man kunde ta med den hem lite i smyg så inte matten skulle märka något.


En lunchrast var vi borta i hundhägnet o lät några av vovvarna leka, lilla underbara blandrasen Saga ville såklart inte vara med utan hellre stå bakom sin nya matte o titta lite under lugg eller allra helst sitta i mattes famn där det var tryggt o varmt o mysigt.

Saga är 8 år o alldeles bedårande rar, väldigt lik en valp vid första anblicken faktiskt men hon har nyss kommit till sin nya matte för det var inte så kul hos den förra. Hon delade nämligen henne med 44 andra vovvar o det blir ju sällan så kul för någon. Nu har Saga äntligen fått ett bra liv o det förtjänar hon verkligen, hon var verkligen sååå "cute".


Här kommer lite bilder från helgen, titta o njut!!!

Kram från A o en "trött i örat" Eddie

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Familjen Zäta - 9 maj 2010 18:30

Ett år har gått av sorg o oerhörd saknad efter den kanske mest älskade hunden av alla hundar, Kvicksan's Ladykiller, vår Nisse . Återigen till Minna o Leo, vi är er evigt tacksamma för denna fantastiska underbara ljuvliga hund som ni anförtrodde...

Av Familjen Zäta - 2 september 2009 22:24

Idag kom minnesboken om Nisse äntligen från tryckningen, jag har väntat o väntat o väntat. Den blev jättefin, o det känns så mysigt att sitta o bläddra i 60 sidor Nisseminnen. Finns så mycket både härligt o jobbigt vi gjort tillsammans och så mycket ...

Av Familjen Zäta - 28 augusti 2009 15:24

Nu har förstoringarna på Nisse som vi beställt kommit och tavlan där han springer glad o lycklig över den snöiga ängen med vanten i munnen o öronen rakt ut är på plats i hallen. Därifrån hälsar han oss välkommen så fort vi kommer hem o öppnar dörren....

Av Familjen Zäta - 12 juni 2009 22:00

Idag kom äntligen Nisse tillbaka hem till oss, hämtade hans aska på Strömsholm. Nu står urnan på byrån i hallen med ljus tända runt om. Känns fint att ha honom där en tid innan vi bestämmer vart han ska få sin sista vila. Älskade älskade vovve!...

Av Familjen Zäta - 31 maj 2009 09:49

Nu har Eddie fått en egen hemsida där Du kan läsa mer om honom o vad han har för sig: http://zetterljungs.cybersite.se/ ...

Ovido - Quiz & Flashcards