Alla inlägg den 15 september 2006

Av Familjen Zäta - 15 september 2006 22:39

Nu har vi klarat av första kvällen o allt har gått 100% över förväntan. Vi har tittat på Idol o klappat o kliat o kramat vår "lilla" nya älskling. Nu minns vi också mycket väl hur det var med fästing-uschlingarna men som tur är går det fort att dra sig till minnes hur man tar bort dom... Gör de någon nytta alls här på jordklotet???Den mysiga randiga "knuten" har burits runt både inne o ute hela kvällen, den verkar populär.Nu har vi även avverkat en nattrunda i mörkret med en avdammad o snabbladdad pannlampa och provat nya reflexvästen...jaja den kliar lite men den är bra ändå.Fästingstatus: 5 stAllergistatus: Inga symtom alls (än så länge)Nisse hälsar: Natti natti Minna, Leo, Sanna o Anton, jag saknar Er fast jag har det rätt OK här ändå, kram på Er!!

Av Familjen Zäta - 15 september 2006 19:49

Nu har vi hämtat Nisse o det gick finemang, han hoppade direkt in i bilen o ville följa med oss hem. Väl hemma bekantade han sig lite med huset o tomten o sen har vi varit ute en runda i skogen. Han är hur duktig som helst o hade fullt upp att hålla ordning på de här 4 virriga personerna som hela tiden rör sig framåt åt olika håll. Fick vittring på en hund en bit bort men stannade jätteduktigt o väntade in oss när vi sa till. Efter promenaden var han både törstig o rätt trött i huvet tror jag så när vi åt kvällsmat la han sig o vilade alldeles av sig själv. Eve känner ingenting än så länge i alla fall o nu ska vi kolla på Idol, undrar ifall Nisse gillar Idol?!

Av Familjen Zäta - 15 september 2006 16:16

Snart är det dags att åka o hämta Nisse, det känns så spännande o roligt så vi kan knappt vänta tills alla är hemma o vi kan komma iväg. Det mesta är i ordning för honom här hemma nu så det är liksom bara själva Nissen som saknas. J kanske väntar allra mest av alla..hon vankar bara runt runt just nu. Undrar vad Nisse kommer tycka om att åka hemifrån o följa med oss o undrar om han kommer tycka det är läskigt att vara här i sin nya familj..ja det återstår att se..återkommer senare o berättar hur det går..

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards