Alla inlägg den 17 september 2006

Av Familjen Zäta - 17 september 2006 23:12

Ja då verkar valet avgjort och det blev en blå seger. Nisse verkade egentligen inte bry sig så mycket om själva räkningen men tyckte det var mysigt att alla var på samma ställe dvs framför TVn o speciellt att alla hade gott om tid att klia bakom örat eller kela lite. En keligare gullehund än den här det får man leta efter, han tröttnar verkligen ALDRIG på att bli klappad. Vi hade lite svårt en stund att se vilken färg som ledde valet eftersom Nisse hade lagt sig mellan sändaren o mottagaren för trådlösa överföringen till TV:n så färgerna blinkade för fullt eftersom han viftade på svansen hela tiden. Vi har haft ytterligare en jättebra dag tillsammans o tar nu kvällen.Fästingstatus: 3 st (Hurra vad lite!!)Allergi: Fortfarande inga symtomNatti natti alla därute säger Nisse.

Av Familjen Zäta - 17 september 2006 19:17

Det gick jättebra när Nisse var ensam medans vi var o röstade. Det var ju inte så lång stund o visst ville han följa med när vi gick ut men han nöjde sig med att stanna. Han var så klart glad när vi kom tillbaka men verkade lugn o hade säkert legat o vilat hela tiden. Nu har vi oxå varit ute i skogen på promenad igen o övat lite inkallning, rulla runt, hoppa upp på stenar o hoppa över grenar som ligger. Dessutom träffade vi en stor häst mitt ute i skogen, han var också på promenad men det var inga som helst problem så efter en pratstund med hästen o hans ryttare gick vi vidare. Nu blir det kvällsmat för människorna o vila för Nisse innan det är dags för valvaka o mys framför TVn. Dessutom tänker vi på lillkusinen o hans mamma som övernattar på barnavd på sjukhuset, lillen ska få lite dropp i natt så han kanske piggnar på sig snart från det dumma viruset. I morgon blir det spännande också o se hur det går för mormor o morfar som ska kolla på lägenhet här borta nära oss.

Av Familjen Zäta - 17 september 2006 17:20

Träningen med dummien gick bra till slut, lite problem i början pga att M kastade så illa att både han o Nisse höll på att få den i huvet, men när han väl kommit på hur man kastar tjejkast så hämtade Nisse upp den hur perfekt som helst o dessutom verkade han tycka det var såååå roligt, jättetaggad så fort han såg dummien. En shoppingtur hann vi också med så nu har både E&J nya hundpromenad kängor, det är perfekt. Sen har vi varit på fotboll o Nisse fick hälsa på en rottweiler kille o de verkade gilla varandra direkt o det var ju bra för de kommer nog ses igen på fotboll. Snart är det dags för röstning o då ska Nisse få prova att vara ensam hemma, det blir spännande att se hur det går.

Av Familjen Zäta - 17 september 2006 08:52

Natten var lugn o det var även frukosten, J rastade honom lite på tomten före maten o sen åt vi andra frukost medan Nisse vilade. Sen blev det kaos när J inte kunde ha sina gympaskor på hundpromenaden...det är för blött på mornarna o hon hatar gummistövlar så efter ilska o gråt har vi nu letat upp förra årets vinterkängor på loftet, impregnerat dem lite o allt är frid o fröjd igen. Nu är M&J ute på promenad o M tog dummien med sig under jackan för att testa lite o se hur det går. Han laddar för nästa lördag då det kanske blir lite jaktträning.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards