Alla inlägg den 16 september 2006

Av Familjen Zäta - 16 september 2006 22:41

En hel dag med Nisse har nu gått o mer än ett dygn. Han är fantastisk o världens härligaste hund. Otroligt glad o tillgiven o mysig. En ny favoritleksak hittade han i garaget idag, en gammal bortglömd apa som han nu bär runt på. Hela familjen är nu jättetrötta så det blir sovdags väldigt snart så vi är laddade för en ny hunddag med lite fotboll o annat kul.Fästingar: 12 stAllergi: Inga symtomNatti natti alla bloggvänner...o sov gott Minna med familj, tack för Du ringde o kollade hur vi hade det.KRAM från Nisse o hans nya vänner

Av Familjen Zäta - 16 september 2006 19:59

Han är bara sååå gullig o rar. Lugn o sansad men väldigt kelig o gosig som värsta nallebjörnen. Han verkar lite trött av alla nya intryck o all uppmärksamhet så till slut somnade han gott på köksgolvet idag o ville inte ens följa med ut på tomten igen. Annars har han varit med mycket ute på tomten, tränat på vart tomtgränsen går o blivit borstad o lekt o busat. Sen har det såklart varit ett antal promenader i skogen o han blir lite modigare att gå på egen hand men inte så man tappar kontrollen alls utan han lyssnar duktigt när man kallar på honom o vill gärna ha lite koll på vart vi håller hus. Ute på ängarna har han skuttat o sprungit runt med J o lekt o verkar helt klart njuta av livet för fullt. Tror nog att han kommer sova sött i natt också precis som första natten. M och Nisse var på Apoteket idag o fixade ett fästinghalsband så nu ska vi lura de rackarna fast det tar väl en stund innan det hjälper för fullt. Svarta katten var ute på gatan men det var när vi skulle på promenad så vi har inte på riktigt sett vad som händer ifall missekissen går in på vår tomt...väntar med spänning. Js bästisar har varit förbi o tittat på vårt underverk o de tyckte han var sååå gullig. Nu kommer snart E hem med H&M som är snälla o skjutsar henne (gissar att de är lite sugna på att träffa Nisse också..hihi..).

Av Familjen Zäta - 16 september 2006 08:07

Natten har varit jättelugn, en trött Nisse somnade snabbt i hundkorgen i går kväll. De vuxna har sovit lite till o från, vaknat o lyssnat o lyssnat men det har varit alldeles tyst. Nisse tyckte nog vi var lite morgontrötta som inte gick upp förrän 6.15 men han var lycklig när vi väl kom. Efter lite rastning på tomten blev det frukost o sen var E&A på promenad ute på ängarna o lite i skogen, det gick superbra o Nisse är så duktig att lyssna o kolla vart han har oss. Inga långa svängar alls utan han vill ha koll på flocken. Nu blir det vila för honom o Gröna lund för E&A.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards