Alla inlägg den 6 januari 2008

Av Familjen Zäta - 6 januari 2008 16:02

Idag var det dags att åka ut till Hållsta o träffa Eddies syrra Roxy o några andra vovvar. Det var riktigt kul att se Eddie o Roxy springa runt o lika, sååå lika de är. Roxy har lite tjockare o lite mörkare päls o Eddie är nog något större, speciellt i huvudet men annars otroooligt lika. Man kan nästan tro de är släkt!!

Nisse var sig inte alls lik, man ser att han är MYCKET piggare nu för tiden, han gnällde o ville leka o framför allt var han helt tänd på Eddies mamma Magda som snart skulle börja löpa igen, ujuj va han åmade sig för att visa sin uppskattning, blir nästan för mycket av det goda ...tyckte vi i alla fall o säkert Magda också fast hon var ju snäll o klagade inte.

När hundarna lekt av sig lite o vi hade fikat o det var dags att åka hem ville Lena ställa upp Eddie o ta lite kort...hmmm...då såg hon DIREKT att vi inte precis hade lagt allt vårt krut på att träna utställning...haha..

TUR att vi inte har anmält oss till Linköping, hihihi... men jaja efter lite övning så gick det ju bättre i alla fall..men vi får väl lägga in lite sånt i vår dagliga träning för annars tyckte hon att han såg jättefin ut så visst ska vi ställa ut vad det lider...kanske...

Lena tyckte nog också att vi kan öka på maten lite för han var i alla fall inte FÖR tjock ; ) så okej då Eddie det blir lite extra mat framöver.

I bilen hem slocknade två slagna hjältar o de sover fortfarande, snart dags att försöka få liv i dem så vi kan få till en kvällspromenad. I morgon är det dags för vardag o jobb igen, undrar just hur det kommer gå.

Kram på Er o hoppas alla haft ett lika skönt jullov som vi haft.

A.


Här kommer lite bilder från dagens utflykt:


Ovido - Quiz & Flashcards