Alla inlägg den 27 januari 2008

Av Familjen Zäta - 27 januari 2008 16:00

Idag var vi riktigt seriösa o åkte upp till Strömsholm för att Eddie skulle få träffa en massa hundar på den stora SSRK utställningen som var där. Hua va många hundar det var o gissa om Nisse var lycklig med så många flat-tikar på ett o samma ställe, rena himmelriket tänkte han o drog i kopplet så han fick tokhosta...hmm...precis när vi skulle passera vaccinations- o veterinärkontrollen för att komma in...

De tittade lite konstigt på honom men vi fick i alla fall våra vita snitslar vilket betyder godkänd o fick komma in.


Det var supertrångt där inne i ridhuset men vi hittade fram till goldenringarna o tittade på lite, jättebra träning för Eddie men han var mest intresserad av alla köttbullspaket som de runt omkring hade...gud va de kör med köttbullar på utställning ; ))

o förståss av den goda barken o myllan på golvet i ridhuset, nästan tur han inte skulle ställas ut för han riktigt gottade ner sig i det där o dessutom hade han ju HELA munnen full. Gullehan!!


Vi träffade "uppfödar-Lena" o några andra hundkompisar där vilket också var trevligt o de hade läst om Eddies nya matvanor här på bloggen o rekommenderade oss att ha honom i bur istället här hemma ... vi fick låna en av dem ifall vi ville men M trodde nog inte J skulle gå med på det. Vi får se hur det blir med bur i framtiden.


Lena tunnade ur Eddies tjocka lejonman lite också i förberedande syfte inför Sala-utställningen men sen får vi nog träffas lite närmare o karva mer på honom om han ska bli hel PERFEKT o det är ju lite viktigt.


Efter nästan ett par timmar i den där miljön hade vi i alla fall ett par rätt "trötta i huvet" vovvar o drog oss hemåt.


På em följde Nisse med M som skjutsade J till dansträningen o de gick en promenad i Vilsta medan de väntade på henne o Eddie o jag gick ut i skogen här hemma (efter att ha tränat lite utställnings-stå på gräsmattan).

Eddie var såå duktig i skogen, tänk va han är jättekvick att lyssna när han är ensam. Vi körde t o m lite inkallning med min vante som apport ute på ängen o det gick prima, kanonroligt. På väg hem sen så gick Eddie lös på vägen med min vante i munnen ända från telemasten o hem o UTAN att tugga en enda gång eller vilja stanna o leka med den, det är ju ett riktigt framsteg VERKLIGEN. Men så är han ju lite större nu också när han är hela 6 månader gammal.


Lägger in lite bilder från den härliga skogspromenaden igår när Eddie o Nisse lekte, busade o bl a letade godis.


En stor kram till alla bloggvännerna.

Ovido - Quiz & Flashcards