Alla inlägg den 12 januari 2008

Av Familjen Zäta - 12 januari 2008 17:30

I morgon blir det Eddies första hundutställning, ja nu ska han inte tävla själv men han ska få titta på. Se o lär eller vad det brukar heta ; )


Vi missade ju att anmäla honom i tid o lika bra var nog det, jag tror vi allihop behöver öva oss lite först genom att vara åskådare. M o jag har ju varit en hel del på hundutställning men kan hända förra gången var nånstans runt 1991 eller så...o det är ju ett tag sedan.


Det som egentligen är ännu mera intressant är att vi ska träffa Eddies syrror, jag tror nästan alla fyra skulle komma dit så det är lite kombinerat med syskonträff i morron. Det ska bli riktigt spännande o se hur lika eller olika de är o så träffa de vi tycker vi nästan känner lite nu via nätet o bloggarna men nu blir det på riktigt. Eddie har 4 systrar o 3 brorsor så de var rättvisa 4-4. Men brorsorna bor utomlands allihop, en i Finland, en i Danmark o en i Norge o så vi här i lilla Svedala så man kan säga att de killarna är väldigt Nordiska faktiskt. Det är anledningen till varför det är systrarna som kommer med i morron o inte de andra.


Tidig uppstigning blir det o Tilda ska följa med J för hon var också lite nyfiken på hur det går till på hundutställning, hon är ju mest van vid hästar o hästtävlingar så själva att vara i ett ridhus, det är hon nog expert på.


Vi ses snart Uppfödar-Lena o alla syrror, Ebba bebba, Vinna pinna, Roxy poxy o Glimra timra hälsar Eddie Edvig m familj.

Ovido - Quiz & Flashcards