Alla inlägg den 11 maj 2007

Av Familjen Zäta - 11 maj 2007 22:10

Äntligen HELG efter en vecka med mycket resor o arrangemang o annat. M hade användarkonferens i Vås tis-ons o det är ett jättestort arrangemang de har för sina kunder en gång om året så det är mkt att förbereda och många presentationer att hålla. Han kom hem på ons kväll precis samtidigt som jag åkte iväg till Arlanda för att åka till Köpenhamn på möten tor-fre så vi hann i alla fall säga hej hej i dörren men inte så mkt mer. Sen har det varit D-mark för mig ett par dagar o kom hem sent ikväll. M var sen till Uppsala på jobb under torsdagen så farmor o farfar var gulliga o kom hit o var hundvakt. Tur man har de, o dessutom har de fixat en massa här hemma, vikit tvätt, hjälpt barnen med läxorna o dessutom städat!! TACK snälla Ni för all hjälp!


Var ute med Nisse nu ikväll när jag kom hem o han mår väl ungefär som vanligt fast det känns som han släpar i bakbenen mer o mer när han går, känns rätt långt med en månads väntan nu men vi får gilla läget o vara glada att han inte är sämre än så här i alla fall.

Det som är bra med att vänta är ändå att vi förhoppningsvis hinner få upp hans sköldkörtelvärde lite o det borde ju göra att han mår lite bättre o kanske kan återhämta sig lite lättare sen efter operationen.


Nisse verkar i alla fall ha haft en bra vecka trots all röra runt omkring o han har nog njutit av att ha farmor o farfar här som hundvakt, inte alls fel för en lite krasslig vovve.


I morgon har E fotbollsmatch får se hur det går att spela med hennes stukade fot o sen på söndag har Nisse o M jaktträning vid Pottskär, blir nog en del bad då skulle jag gissa o det borde ju vara rätt bra träning för Nisse efter omständigheterna.


Skönt med helg i alla fall, nu ska vi njuta av det innan nästa vecka drar igång men då ska jag i alla fall bara vara i Sverige även om det blir arbete från Sundsvall mån o tis o sen Kista på ons. Trots allt bra med kortvecka då : )

A.

Ovido - Quiz & Flashcards