Alla inlägg den 12 maj 2007

Av Familjen Zäta - 12 maj 2007 20:35

Idag var vi på fotboll, E hade match o de kämpade jättebra fast förlorade tyvärr med 2-3 pga en oturlig straff i sista stund. De var ändå jätteduktiga tyckte Nisse som var med o hejade. E kämpade superduper bra fast hon fortfarande har lite ont i sin stukade fot, verkade dock inte märkas så mkt så det var skönt. Fast bäst för Nisse var att det fanns lite andra föräldrar där som kunde klappa honom o de som hade hand om fikabordet bjöd på sockerkaka : ))  o det tackade han INTE nej till.


Annars har Nisse mest viljat ligga på verandan idag, det känns som han mer o mer vill ligga ute nu för tiden, kanske är det för att han ändå får lite frisk luft fast det är kortare o lite tristare promenader nu för tiden. Sen har han ju bra koll på alla som går förbi på vägen o om det skulle komma en katt eller en ekorre också förståss. Vi var ju inne på att försöka jogga lite sakta med honom för att få upp flåset en aning innan operationen o just lite för att hans behagligaste tempo att gå i verkar vara lite för snabbt för oss att gå i. När han går lös så lullar han på men gärna lite lite för snabbt för oss. Dock har han varit rätt flåsig de senaste dagarna så nu vet vi inte riktigt hur vi ska göra.


I morgon blir det i alla fall lite jaktträning med kennelgänget, ska bli bad vid Pottskär så det funkar nog bra för Nisse tror vi o kan vara lite trevligt.


Nu laddar vi annars för melodifestivalen, får väl se ifall vi orkar vara vakna ända till slutet. Hej Ola o gänget i "The Ark"!!

Hälsningar M, A o Nisse

Ovido - Quiz & Flashcards