Alla inlägg den 18 maj 2007

Av Familjen Zäta - 18 maj 2007 18:28

Idag blev det mycket presenter till Nisseman, vi hämtade bilrampen till honom, paketet hade kommit med Posten. Den verkar hur bra som helst o det var inga problem att få Nisse att gå uppför trappan till verandan på den. Bilen har M med till jobbet så vi kan inte prova där förrän senare ikväll men det ska nog funka bra.

Dessutom var jag förbi djuraffären o köpte en superstor BIA-bädd med kanter på till Nisse, kanske väl lyxigt men det är han värd!!

Då kan vi ta den tunna platta BIA bädden o lägga på verandan så kan han ligga på den där istället för det gamla trista täcket. Blir kalasfint det!!

Tänkte den stora BIA bädden blir bra sen när han är opererad o kanske behöver sträcka ut sig lite o blir mycket liggande kan jag tro. Den är betydligt större än den som våra andra hundar haft men så är ju inte Nisse någon "liten fjutthund" heller utan en stor o stilig hundkarl som ska ha det bästa.


Annars har den här lediga dagen mest gått åt till att fixa ärenden, var bl a med E på banken o fixade ett eget transaktionskonto till henne, beställde bankkort o ID kort så nu är hon stora damen faktiskt. Passade då också själv på att fixa så jag kan beställa e-legitimation när jag behöver, tänk att det ska ta flera år innan man tar sig tid att gå till banken o fixa ärenden .. haha.


Gick också förbi en mattaffär som hade rea så jag passade på att fixa en ny matta att lägga under matbordet i vardagsrummet, den vi har där nu är INTE så perfekt när man har hund...hehe...den går inte att få ren med dammsugaren så vi har typ halva Nisse kvar i den mattan o eftersom mattan är mörkblå så syns hans ljusa päls RÄTT bra faktiskt. Men nu blir det en hårdare matta som den vi köpte till TV rummet för ett tag sen, passar MYCKET bättre i en hundfamilj. Gissar att M blir glad när han kommer hem o får se den, han har varit rätt störd på den gamla de gånger han tagit hand om städningen.

Dessutom passade vi på att fixa en ny matta till J o hennes rum o det har hon varit lovad sedan superjättelänge tillbaka fast hon har ju inte kunnat bestämma sig när vi tittat förut men nu så!! Kanske blir lite städning för henne på rummet efter dansträningen ikväll måhända ; )

E har jag just skjutsat till Skogstorp, hon o hennes gamla bästis från Hållsta skulle kolla in killarnas fotbollsträning o sen skulle hon sova hos Ifflan o sen kommer de båda hit i morron o sover här till på söndag. Kul att få tid att vara lite med sina gamla bästisar från förra skolan också.

Dessutom var Nisse o jag ute på en ny liten kort joggingrunda idag före lunchen, gick jättebra o han verkar tycka det är härligt även om han såklart blir lite lite flåsig...men vem blir inte det???  Han verkar i alla fall inte få mera ont av det o det är det viktigaste.

Åssa helg igen, va bra med såna här veckor faktiskt, HURRA!!

Kram på Er!

A.

Ovido - Quiz & Flashcards