Alla inlägg den 17 maj 2007

Av Familjen Zäta - 17 maj 2007 17:30

Nisse o jag var ute en sväng i em o tog en joggingrunda. Vi var ute 22 minuter o tog det väldigt lungt, Nisse var lös hela tiden o verkade tycka det kändes HELT OK! Speciellt kul blev det förståss uppe vid ängen där det gick kanadagäss o spatserade, ujujuj va han blev stor o ståtlig o försök själva springa framåt när hela kroppen vill springa från vägen åt sidan o in på ängen, den löpstilen var liiiite speciell hahaha.

När vi kom hem var vi noga med att stretcha o sen har vi haft koll på honom hela tiden för att se om det verkade förvärra något men så här långt ser det inte ut att göra mer ont än förut på något sätt i alla fall. Får se hur det verkar i morgon men annars försöker vi nog jogga lite till fram till operationen för att han ska ha så bra form som möjligt. Man får ju för sig att ju bättre form man är i desto lättare blir det att både klara en stor operation och förståss att återhämta sig efteråt.

M håller på att snickra på en ramp till verandatrappen idag, får se om det kommer funka o i morgon kommer nog bilrampen som vi beställt så sen blir det till att börja träna med den så han vänjer sig innan det är dags.

Kramar till alla våra bloggläsare.

A o Nisse

Av Familjen Zäta - 17 maj 2007 11:10

Nu börjar det kanske bli effekt av Levaxinet, Nisse känns allmänt piggare faktiskt, vet ju dock inte om det är tillfälligt förståss. Igår kväll när vi var ute på kvällspromenad, M, A o E med Nisse så var han så på alerten så det var jättelänge sen han for runt så. Han kände lukter överallt o var pigg o hurtig o sugen på allt. Även hemma så är han mer uppe o rör sig, buffar på oss o vill bli kelad med, följer med mellan rummen när vi flyttar oss osv. Det har han inte gjort på länge, han har mest legat för sig själv o vilat är hemma o lunkat segt framåt på promenaderna. Igår hade vi också framme agilitytunneln o han gick klockrent igenom ett antal gången men sen blev han så upp i varv av det att han började tokspringa runt, blev till att hejda honom igen FAST det är inte kul att behöva stoppa honom när han ser så glad ut men vad ska vi göra. Det lär ju inte vara bra för hans rygg att springa runt så.

Även morgonpromenaden idag med M så var han jättepigg så nu hoppas vi ändå på att den medicinen börjar verka o säkert är det bra inför operationen ifall han har ett bra allmäntillstånd.


Idag på morgonen har vi kokat lite nya märgben till Nisse, måste byta ut det som han har i bilen för det är nästan totalt uppätet nu o så lite mys även här hemma så vi passade på att koka flera stycken på en gång.

Återkommer nog senare idag.

A.

Ovido - Quiz & Flashcards