Alla inlägg den 21 maj 2007

Av Familjen Zäta - 21 maj 2007 20:10

En vanlig vecka startar med en vanlig måndag, nästan lite trist o förståss var det regn i luften vilket inte lättade upp så mycket. Men morgonen startade i alla fall med lite sol när Nisseman o jag var ute o vi passade på att gå lite extra långt för man kunde ju nästan förstå att det skulle bli lite snoigare senare på dagen. Nu för tiden är förståss extra långt inte så långt i alla fall, Nisse verkar må bäst om det inte blir alltför långa rundor men lullar man på längs vägkanten så ser han i alla fall inte ut att ta någon skada o det är måååånga goa lukter man absolut behöver kolla in. En o annan hund innanför några staket som skäller ut en o annat spännande som kan inträffa en vanlig måndagmorgon.


Sen blev det lite jobb innan det var dags att skjutsa J o några kompisar till Torshälla segelklubb men då fick Nisse stanna hemma så han slapp trängas med flytvästar o matsäck i bilen. På lunchen gick vi en ny runda o en lite kortare men passade sen på att leka lite på gräsmattan eftersom det konstigt nog fortfarande inte hade börjat regna, nu häääängde det dock verkligen regn i luften. Vi tog fram slalompinnarna o körde lite långsamt o Nisse verkar komma ihåg precis vad det var man skulle göra.


Nisse såg inte sååå glad ut på em när jag lämnade honom igen för att åka till Torshälla o hämta tjejerna...men nu pratar vi ändå inte om så långa stunder han är ensam...faktiskt!!

Nu var det dock broöppning, en traktor o dessutom en tankbil ute på äventyr så jag kom förståss försen till tjejerna men vad ska man göra, kan ju inte meja ner dem bara för de kör sakta. Det är bara att gilla läget faktiskt o tjejerna satt ju inte i sjön...hahaha...utan på strandkanten .. hihihi.


Nisse blev i alla fall superduperglad när vi kom hem igen o det är förståss alltid lite extra kul när lillmatte kommer hem, E o hennes nya vän Em kom sen hem o gick ut med Nisse o fixade hans mat o medicin. Sen fick Nisse följa med J o mig till KSK när vi skulle lämna Js gamla matchtröja som tyvärr hamnat längst ner i vår träningsklädsgarderob utan att vi sett den o nu saknades den för laget...pinsamt!!

Men kom i alla fall på att vi skulle gå en runda uppe vid KSK när vi ändå var där så Nisse får lite nya lukter o ställen att gå på. Det blir verkligen lite tradigt att bara gå runt i våra kvarter o vi kommer inte så långt iväg nu när vi inte kan vara ute så länge med honom.


oooo där borta finns det får o lamm o de tycker Nisse är superjättemassor spännande. Han blir så stor o ståtlig när han känner fårlukten o för att inte prata om fåren som också blir jättenyfikna. Jag kunde inte låta bli att testa honom lite så vi gick ner i hagen bredvid fårhagen o stod vid staketet o kollade in fåren med sina lamm o tränade lite inkallning där. Det gick bra även om det var liiiite motvilligt han vände ifrån dem o kom till mig.

Men det ser rätt kul ut för fåren var ju så nyfikna så de följde efter oss när vi gick längs hagen o säkert fler än 20 st stod o bara GLODDE på oss, Nisse blev lite stressad så han lyckades t o m klämma fram ett litet "Voff" fast sen blev det inte ngt mer av det.

Tror i alla fall han tyckte det var lite kul att kolla in dem o lite omväxling blev det i alla fall på promenaden.

Det är lite knepigt att få ihop både jobb, skjutsa o lämna o fixa ärenden o tvätta o hundaktiviteter o allt som ska göras ... ibland blir man nästan lite matt o får lust att längta till semestern...haha men det är bara att bita i nu, faktiskt bara ett par månader kvar så det kommer nog gå i rasande fart ska Ni se.


Ha de bra o bäääää från A o Nisse

Ovido - Quiz & Flashcards