Alla inlägg den 22 maj 2007

Av Familjen Zäta - 22 maj 2007 22:33

I morse startade Nisse o jag med vår lilla joggingrunda, visst är det härligt att komma ut o känna morgonluften i lungorna?!

Man blev i alla fall lite piggare efteråt även om det var liiiite segt att komma iväg. Hade vi inte gjort det då så hade det nog garanterat inte blivit av idag. För sen har det varit full fart.

Frukost o lite jobb o sen ut med Nisse lite o leka på tomten eftersom det var telmöten som sen skulle ge oss sen lunch, jobb igen, äta lunch, ut med Nisse o då kom min massör, eller massös kanske det heter åkande i bilen med sin bruna labrador som heter Bruno Björklund. De parkerade sin bil o hoppade ut o gick promenad med oss. Bruno Björklund var lite väl irriterad på Nisse först men det löste sig sen o Nisse verkade som vanligt inte bry sig särskilt mycket om andra hundar som låter o larvar sig ... hahaha..vilken cool kille vi har!!

Sen var det i alla fall dags för mig att åka o hämta J o några av kompisarna på segelskolan o när vi handlat lite mat på hemvägen så var det tid för lite jobb igen. Gud vilka hackade dagar man har...


J o Manda tog ut Nisse på em o inte hade jag jobbat så jättelänge innan de ringde från dansskolan o sa att Js dansdräkt som sömmerskan håller på att sy upp var klar att göra en första provning på så då var det bara att ta J o Nisse i bilen å åka in till stan o prova dräkten. Men fiiiint blir det nog när det är klart o J verkar RIKTIGT nöjd. Den ska vara klar till fredag kväll när de har genrep inför tävlingen som är på lördag, så vi får hoppas på det nu.

Sen hem igen o laga mat o sen jobba lite till....hahaha tur man kan ha många bollar i luften samtidigt.

M kom hem o tog ut Nisse på kvällsrundan, vi åt o sen var det dags för honom att hämta E från fotbollsträningen o samtidigt spela in 2 olika TV program eftersom alla vill se olika TV...haha tur vi har 2 video ; ))

Sen tog vi i alla fall en kopp kaffe tillsammans o kollade på ett av de inspelade programmen o på DVD:n så är det ju så bra för då kan man se ifatt när man börjar titta medan man spelar in o då kan man snabbspola reklamen o nästan vara klar med programmet den riktiga tiden...TEKNIKENS under!


I morse när vi kom hem från joggingen så stretchade vi ordentligt, både Nisse o jag men sen när han legat ute på verandan en stund så verkade han stel i alla fall så jag undrar om han inte ska ligga inne i värmen när han sprungit i alla fall, nu försvann ju det stela så fort han kom igång igen men ändå, blir det nog lite värme efter nästa joggingrunda.


Nu måste jag fixa matsäcken till J inför morgondagen för det hade vi förträngt fast vi visste om allihop ... men sen kanske det är tid att gå o sova så man är pigg när Nisseman vaknar i morgon bitti, i morse tyckte han det var morgon vid halv 5...det tyckte inte jag så han fick lugna sig en stund till, snacka om morgonpigg ; ))


Hade bra. Kram A




Ovido - Quiz & Flashcards