Alla inlägg under september 2006

Av Familjen Zäta - 15 september 2006 19:49

Nu har vi hämtat Nisse o det gick finemang, han hoppade direkt in i bilen o ville följa med oss hem. Väl hemma bekantade han sig lite med huset o tomten o sen har vi varit ute en runda i skogen. Han är hur duktig som helst o hade fullt upp att hålla ordning på de här 4 virriga personerna som hela tiden rör sig framåt åt olika håll. Fick vittring på en hund en bit bort men stannade jätteduktigt o väntade in oss när vi sa till. Efter promenaden var han både törstig o rätt trött i huvet tror jag så när vi åt kvällsmat la han sig o vilade alldeles av sig själv. Eve känner ingenting än så länge i alla fall o nu ska vi kolla på Idol, undrar ifall Nisse gillar Idol?!

Av Familjen Zäta - 15 september 2006 16:16

Snart är det dags att åka o hämta Nisse, det känns så spännande o roligt så vi kan knappt vänta tills alla är hemma o vi kan komma iväg. Det mesta är i ordning för honom här hemma nu så det är liksom bara själva Nissen som saknas. J kanske väntar allra mest av alla..hon vankar bara runt runt just nu. Undrar vad Nisse kommer tycka om att åka hemifrån o följa med oss o undrar om han kommer tycka det är läskigt att vara här i sin nya familj..ja det återstår att se..återkommer senare o berättar hur det går..

Av Familjen Zäta - 14 september 2006 22:02

..är det dags o nu är det inte länge kvar o vi lääängtar verkligen superduper mycket samtidigt som det såklart är jättepirrigt också. Man undrar ju hur det ska gå o om E kommer känna av allergin och i så fall hur mycket...många tankar o funderingar är det nu. Ikväll har vi också betat av alla gamla diabilder som var kvar så nu har vi verkligen livat upp gamla hundminnen o det är många glada o roliga minnen som kommer fram...oj oj vad mycket tokigt man hittat på med hundarna..Dessutom är vi lite oroliga för lillkusinen som är jättesjuk med öroninflammation i båda öronen o massor av feber...stackars lillen..vi tänker på Dig.Men nu ska vi snart sova så det blir fredag någon gång o sen ska vi försöka få jobb- och skoldagen att gå så fort det bara går...Nisse snart kommer vi!!!!!

Av Familjen Zäta - 13 september 2006 19:43

Nu närmar det sig fredag kväll även om tiden fortfarande går i snigelfart. Idag har det varit lite funderande o planerande runt Grönan på lördag, en kompromiss gör att E & mamma åker till Grönan på lördag medan de andra stannar hemma hos Nisse. Finns möjlighet tack vare snälla kompisarna H&M att E kan stanna hela dan o mamma kan smita hem i förväg från Grönan, Tack snälla Ni som alltid finns till hands när man som bäst behöver Er!

Av Familjen Zäta - 12 september 2006 21:16

Vänta, vänta, vänta...herregud vad den här veckan går sakta, ska det ALDRIG bli fredag?? Dessutom har man mycket tankar om hur det kommer bli ifall det inte fungerar, då blir det riktigt JOBBIGT men vi vet ju alla vad vi ger oss in på och vilka risker vi tar. Alla är införstådda med att om det inte funkar så ska vi klara den besvikelsen också. Funkar det inte så vet vi i alla fall att vi verkligen gett det en ärlig chans och det är viktigt för hela familjen just nu. Nisse - det är fyra personer som LÄNGTAR MYCKET efter Dig här nu och hur som helst så ska vi ge Dig några riktigt härliga veckor det är helt säkert. Kram på Dig gubben.

Av Familjen Zäta - 11 september 2006 17:26

Vi kunde inte hålla oss, det blev en liten shoppingrunda för tjejerna idag. Vi köpte koppel, borste, bajspåsar, reflex och lite annat smått o gott till Nissegubben. Tiden går sakta o det är fortfarande bara måndag....pust. Igår kväll tittade vi på diabilder o då bl a på våra älskade "änglahundar" o mindes massor med roligt..ojoj hur man själv såg ut för 15-20 år sen...många glada skratt blev det, men vi har mycket bilder kvar så vi får titta några kvällar till. Diabilder är lite tidskrävande att titta på men det är riktigt kul när man väl laddat magasinet. Nej, nu är det snart dags för fotbollsträning, vi hörs.

Av Familjen Zäta - 10 september 2006 18:24

Idag har vi varit ute o kollat in bra hundpromenad-ställen, det fanns många kuliga ställen i skogen o på ängarna bakom vårt hus. Det blir perfekt för nästa helg när vi ska komma igång tillsammans. Vi bokar nog av Grönan på lördag för det verkar inte vara någon i familjen som längtar efter karuseller just då så de får klara sig utan oss. Har oxå beställt en bok på nätet "Retrievern som apportör" - nu blir det till att plugga lite fågeljakt ; )

Av Familjen Zäta - 9 september 2006 21:00

Nisse har varit här med sin familj o hälsat på oss o han var såååå gullig. Världens keligaste o mysigaste hund, vi bara älskade honom allihop. Hans familj verkar vara jättetrevliga och härliga hundmänniskor och de tyckte det var en bra idé att vi provade ett par veckor om det funkar för oss att ha honom. TACK snälla snälla Ni som ger oss den här chansen att förverkliga vår dröm. På fredag kväll ska vi hämta honom...ohhhhh vad vi längtar till fredag, det kommer bli världens längsta vecka.

Ovido - Quiz & Flashcards