Alla inlägg den 12 juli 2007

Av Familjen Zäta - 12 juli 2007 21:52

Ikväll fick Nisse besök här hemma av Kotten, alltså en liten igelkott, ja eller en rätt stor faktiskt. Nisse blev i alla fall mest glad över besöket, J o Manda blev inte så glada, mer livrädda faktiskt när de skulle gå ut på loftet o Kotten satt under trappan o fräste till dem.


Nisse har haft vilodag från Cavaletti o 8:an idag men vi testade lite gränser ändå o gick faktiskt promenad i nästan 30 min o det är REKORD för oss. Så lång promenad har inte Nisse gått sedan innan L7-S1 operationen. Vi gick bort till hästhagen o kollade in pållarna o gick lite på körvägen där. Tänk att förr i tiden dvs före operationen så var det en kort runda att gå dit bort, tiderna förändras men vi hoppas snart vara tillbaka till "förr i tiden".


Faktiskt tycker jag även att hostan är bättre nu, han har bara hostat ngn enstaka gång o då oftast efter att han ätit o egentligen så har han ju alltid (i alla fall sedan han kom till oss) harklat sig o haft sig efter maten eller godisätning så det kanske faktiskt inte kommer från hostan eller lunginflammationen utan bara är så som han är. Sen kan man ju tänka tanken vad nu detta ändå beror på - fast den tanken orkar jag nog inte tänka just nu. En sak i taget o det känns som det räcker med de krämpor vi redan identifierat.


I morgon ska vi tillbaka till Rehab på Strömsholm, ska vara där kl 8 o om allt går som planerat så tror jag det blir Tread Mill (dvs löpband i vatten) då. Kl 9 har vi sedan tid för ny provtagning på sköldkörtelvärdet, ÄNTLIGEN!! Det skulle vi gjort för lääänge sen men av olika anledningar så har vi inte kunnat göra det. Det spörs vad det nu visar, om han har rätt dos av Levaxinet eller inte. Men den här provtagningen gör att det blir en RUTTEN morgon för Nisse i alla fall, dvs ingen MAT, hund utan frukost är inge roligt...men men bara att bita ihop. Ev skulle vi sen efter provtagningen hem o äta mat o ta medicin o sen tillbaka efter 6 h o ta nytt prov, men det verkade lite tveksamt hur de ville ha det så vi får se i morgon.


Nisse fick i alla fall lite extra mat ikväll, bröd o banan o Remadyl så han är så laddad det går inför träningen i morgon bitti.


Nu är det också på riktigt SEMESTER i den här familjen, M jobbar sista dagen i morron o jag stängde ner jobbet efter lunch idag...SKÖÖÖNT!!


Trevlig sommar alla vänner o njut av regnet!!

A.

Ovido - Quiz & Flashcards