Alla inlägg den 26 juli 2007

Av Familjen Zäta - 26 juli 2007 17:29

..o premiärdopp för A. Jajaja jag vet - ingen kommer tro mig - men i alla fall så är det sant!!

Köpte en supersnygg o förståss jättedyr flytväst till Nisse idag, betalade 595 kr i djuraffären o såg sen att samma väst fanns att beställa på nätet för 219 kr + frakt (ca 100 kr). Men varför välja ett billigt alternativ om det finns ett dyrt? O dessutom hade vi ju inte tid att vänta, då skulle vi ju beställt den för flera dagar sen, nu var det ju dags att simma typ NU!!


Vi gick ner till badet (lite uppvärmningspromenad dit o nedvarvning hem måste ju vara bra) o så testade jag först att stå på bryggan med lina de första 4 min men det kändes inge bra, använde dummie för att få honom att simma ut men sen ville han ju in till land hela tiden. Tror det beror på att han är så van att just bara lämna av vid land, vi har aldrig tränat att lämna av vid bryggan o jag ville ju ha honom simmandes hela tiden o inte kliva in o ut vid land så efter vilan bestämde jag mig för att det var bättre att jag simmade med honom o utan dummie.


Jag som helst ALDRIG badar blev nu mer eller mindre tvungen så det blev årets premiärdopp. Å andra sidan har jag ju alltid sagt att jag bara badar om jag inte måste simma ... o det var jag ju tvungen till nu så min badimage förstörde jag i alla fall inte...pust!!


Gick MYCKET bättre med träningen när vi simmade tillsammans, vi simmade lite ut o in o runt o Nisse fick ingen attack av att han måste livrädda mig. Minns nämligen hur det var med Nenne när man skulle simma med henne förr i tiden, tror M fortfarande har ärr på bröstet efter hennes livräddningsförsök .. haha.


Nisse i neongul flytväst o jag simmandes bredvid varandra som två gamla änder..hahaha det måste ha varit en syn det. Tur det inte var så mycket publik vid vår lilla strand, typ ingen alls.


Vi tog i alla fall 4 min till så nu känns det bra för både Nisse o mig tror jag o nu laddar vi för "After Work" hos Bettan o det är vi verkligen VÄRDA båda två efter dagens dubbla arbetspass (både dator o simning).


Synd att kameran var på Liseberg, men vid nästa simförsök ska Ni få se vad fin han är i sin nya fina flytväst.


Ha en bra kväll för det tänker vi ha.

Kram A.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards