Alla inlägg den 21 juli 2007

Av Familjen Zäta - 21 juli 2007 19:50

Förutom att det är liiite för varmt för en hund med mycket päls så är det superhärligt väder för alla när det är semester. O tur att Nisse ändå är rättså rakad både här o där fortfarande så då svalkar det kanske lite i alla fall. men nu växer pälsen allt längre o längre så om några månader kanske det inte syns alls.

Nisse ligger mycket ute på gräsmattan i skuggan o vilar så där är det rätt OK även för honom trots sol o värme. Han har sitt superjätteben som han fick igår o tuggar på när han inte har något annat för sig. Men allt oftare leker o busar han både med oss o med sig själv. Han har mycket mera ork nu för tiden, det syns tydligt. Igår hade vi gäster o var en sväng till stranden o badade o då fick Nisse följa med. Han fick simma ett par gånger efter dummien o han tyckte det var kul!!

Sen fick han ligga i skuggan o vila o det gick ju jättebra ÄNDA tills familjen AND kom o retades för allt vad de var värda...men vilka retsticker!! Stackars Nisse satt till slut o darrade av upphetsning o vilja att bara stick ut o hämta in dem för att servera oss till middag typ. Både barn o stora farbrorn försökte skrämma bort dem men inte var de livrädda precis, men vi mammor på stranden hade i alla fall lite kul åt indiandanserna i vattenbrynet....hihi.


Sen spelade vi lite kubb på gräsmattan hemma o hade picknick o Nisse gillade båda sakerna, fast han har ännu inte helt lärt sig reglerna i kubb, han tror fortfarande att det är någon slags apporteringslek.


I morgon ska vi till Uppsala o hälsa på en jobbarkompis till Nisse o M o Nisse var sååå välkommen att följa med dit, nästan ett krav tyckte de så de verkar trevliga!!! Vi ser fram emot en liten utflykt i morgon.


Skickar en extra hälsning till Aron o tackar för kommentaren!! Vad Duktig Du är som tränar på o kämpar!! Lycka till! Hoppas vi träffas snart.


Ha de bra i solen alla vänner o kom ihåg solkräm!!

A.

PS! J hälsar också till alla o speciellt till mormor!!


Ovido - Quiz & Flashcards