Alla inlägg den 25 juli 2007

Av Familjen Zäta - 25 juli 2007 23:23

Ja tänk att få gå en promenad på ca 40 min över ängen o bort till skogsdungen o runt på den inte alls så här års upptrampade stigen o sen hem tillbaka över ängen o lite väg sista biten. Visst blir man flåsig men jag gick fint o snyggt hela vägen o lyfte på mina bakben som de vill att jag ska. Självklart hade jag hellre galopperat lös o fri men när man inte kan o får det så är det här det näst bästa faktiskt.


Vad gör man inte för att få lite av sin fd vanliga vardag o fatta vad många härliga lukter det var där borta!! Vägarna runt våra kvarter börjar bli liiiiite uttjatade faktiskt.


I morgon är det varannan dag igen o då blir det vikter på bakbenen men det går bra det också för jag är ju såååå duktig som Ni kanske vet. Sen på fredag blir det massage med min favvo Nancy igen, fast förra gången dvs igår så var hon faktiskt liiiite jobbig mot mig. Stefan på rehab hade sagt åt henne att ge mig en "riktig omgång" o det GJORDE hon verkligen!! Nästan så till och med jag som brukar ÄLSKA massagen tyckte det blev liiite väl länge o mycket. Men visst visst, jag får hålla med om att det var skönt efteråt o mina muskler blev så mjuka o fina.


Japp i morgon slipper i alla fall jag o A att följa med till Liseberg, skönt!! Inte för att jag vet vad det är men A verkar nöjd med att få vara hemma o jobba istället så då är jag det såklart också. Dessutom är det bra för henne att vi blir själva hemma för då kommer hon ut lite mer eftersom hon måste gå med mig nu o speciellt som jag inte ska gå några fjuttrundor längre. HAHA - rätt åt henne latmasken!


Ha de bra o kram på Er hälsar Nisse

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards