Alla inlägg den 8 augusti 2007

Av Familjen Zäta - 8 augusti 2007 12:38

..men undrar om det inte var lite en "House-kille" vi träffade. Veterinären som opererade Nisse var det som hade hand om vårt återbesök idag o han är såklart jätteduktig på det han gör för operationen tycks ju ha gått toppen men direkt ngn charmknutte vet jag inte om han var : ))

Nu är ju det inget krav så det spelar ingen roll o dessutom gillar jag ju House så varför inte.

Allt ser bra ut o följer planen, Nisse verkar dock fortfarande lite stel o ovig i bakdelen men det var inte så konstigt efter bara 2 månader så det är bara att jobba på med simträning, massage o stretching. Veterinären bedömde att när det gått 3 mån så ska Nisse vara fullt återställd o kunna gå i trappor, hoppa in i bilen osv utan problem o om inte så måste vi höra av oss igen o annars behövs inget återbesök utan vi fortsätter klart med rehab nu o följer den plan o de råd vi får där.

Vi fick nu också äntligen se bilder från den magnetröntgen som gjordes på Nisse i början av maj o HERREGUD...va det klämde i ryggen. Ett under att han gick över huvud taget skulle jag vilja påstå. Man får ju typ såååå dåligt samvete att vi över huvud taget var ute i skogen o hoppade o skuttade med honom i det skicket men men hur skulle man kunna veta. Den killen klagar inte i första taget det är ju helt klart i alla fall.


Känns nu i alla fall mer än kanon att han är opererad o att det gått så pass bra så här långt i alla fall o efter kennelhostevaccinet (som vi skulle ha haft i april men inte kunde ta förrän nu) så åkte vi hem till Nancy o Nisse fick massage. Nisse ville så gärna in o få massage att han inte ens hann hälsa på Nancys sambo..haha..snacka om att han i alla fall inte ogillar det där stället : ))

Det var nog extra skönt efter allt bändande o brytande som veterinären gjorde. Idag på lunchen fick han för 3:e gången springa lite lös ute på ängen, vi provade första gången i måndags kväll o sen igår fick han göra ett sök på 2 dummiesar därute o så en kort lösspringing idag. Vi börjar så smått nu att släppa honom men såklart efter ordentlig uppvärmning o sen sköter vi även nedvarvning o stretching efteråt. Det känns helt fantastiskt att se honom i sakta galopp över ängen, då ser han LYCKLIG ut!!


Nu blir det vila o flåsande pga värmen ute på verandan en stund för bästa bästa Nissemannen i hela världen.


Ha de bra i den tryckande hettan...kan hända det blir åska snart.

Kram A.


PS! Henke o Mimmi, nu får Ni skärpa Er, man lämnar inte gullegrisen Oliver ute på natten sådär!!! Krama honom en extra gång från mig o hälsa att han får ringa ifall Ni missköter honom igen.

Ovido - Quiz & Flashcards