Alla inlägg den 17 augusti 2007

Av Familjen Zäta - 17 augusti 2007 22:29

Kolla in några härliga badbilder på Nisse o Bruno Björklund!

Inse att Nisse var "The Winner" när det gäller apportering i alla fall.


Idag var det fredag och i Nisses rehab-träningsprogram stod det vilodag, fast mentalt har han verkligen inte vilat. Vi träffade en ny hundkompis, Bruno Björklund, en brun rar liten labrador, jo vi har gått promenad en gång tillsammans tidigare men idag var vi hemma hos Bruno. Efter att hundarna hälsat på varandra ute på gräsmattan så fikade vi inne hos Bruno o det gick jättebra trots två hanhundar som inte kände varandra så bra sen förut. Efter fikat gick vi o kollade in ett superfint bad där de brukar bada, va skönt det var tyckte både Nisse o Bruno. Eftersom Bruno inte alltid har lust att apportera så brukar de kasta vedträn i vattnet så det inte gör så mycket ifall han inte har lust att hämta. Nisse är ju lite "on demand" så han hämtar vad man ber honom om o missar mycket sällan. Däremot blev han rätt irriterad när Bruno som både var långsammare i starten o simmade saktare mötte Nisse på väg in o försökte nalla hans vedträ....det tyckte Nisse var osjysst så han kämpade för att komma förbi o hinna fram till mig o snyggt o fint lämna av. Va duktig han är vår apporteringskille!! Men de hade rätt kul där tillsammans hur som helst o roligt med lite hundsällskap. Dessutom kan hända vi hittar tillbaka till den där fina badplatsen någon mer gång.

I kväll var Nisse med i Hällby o kollade in Es match, tyvärr blev det förlust men Nisse var nästan mer intresserad av de andra hundarna som var på matchen än själva spelet faktiskt.


På lunchen idag var vi hos Nancy på massage o det verkade riktigt bra, deltamuskeln på höger sida är rätt stel men annars var det ovanligt bra tyckte hon. Vi jobbar lite extra på deltan o så låter vi det gå en hel vecka till nästa massage nu, Nancy tyckte det räckte eftersom det kändes så bra idag, skööönt!!


I morgon står det härlig ledig lördag för familjen Zäta o på Nisses program står det viktmanschetter o slalom+steg träning så att så får det bli. Kan hända det blir ett melodikryss till förmiddagsfikat också ifall vi har tur.

Matten har i alla fall JÄTTE ont i sin rygg idag trots att hon inte ens jobbat o att hon fick massage igår, orättvist men så är det.


Ha en superskön helg alla vänner, sköt om Er.

A.

Ovido - Quiz & Flashcards