Alla inlägg den 19 augusti 2007

Av Familjen Zäta - 19 augusti 2007 15:00

Idag blev det simträning, vet inte riktigt om Nisse eller vi förare som försökte stå på bryggan var blötast efteråt. Vi behöver i alla fall träna mer på att hantera linan, slänga ut badleksaken o hitta ett smart sätt att göra den här träningen på. Nisse vill ju absolut upp på land o lämna av leksaken o det är ju inge bra ifall han ska simma hela tiden för då går han ju på botten sista o första biten...hmmm.. vi ska klura lite på det här.

Nu försökte vi styra honom från bryggan o trasslade med linan o eftersom vi tillsammans vägde rätt mkt så tryckte vi ner hela bryggan i vattnet...haha så vi var rätt blöta när vi var klara. Dessutom var det lina med bojar på mellan klipporna o bryggan så det var struligt att få ut Nisse från början o ännu struligare att få honom att inte simma under eller över den där linan när han ville in o vi ville att han skulle lämna av vid bryggan...hujedamej sånt ståhej men i alla fall lyckades vi köra minst 2 * 6 min så totalt sett var vi alla tre nöjda när vi gick hem. Tror ändå Nisse gillar just simträningen mest av alla varianter, han ser inte ut att ha något alls emot den faktiskt.


Sen har vi varit o kollat på fotboll igen, tyvärr blev det förlust för tjejerna men de får komma igen nästa gång. Vi använde tiden till att passa på att fixa lite massage o stretching på Nisse samtidigt som vi hejade, förena nytta med nöje är ju aldrig fel : ))


Snart dags för vardag o jobb hur nu det ska gå, men man vänjer sig kanske. Länge sen Nisse var o jobbade nu också så det blir ju spännande att se vad han tycker om det.


Ha de bra o en extra kram till kusinen som är magsjuk.

A.

Ovido - Quiz & Flashcards