Alla inlägg den 24 augusti 2007

Av Familjen Zäta - 24 augusti 2007 23:21

Nu har både Nisse o jag klarat av första arbetsveckan efter semestern, fast på lite olika sätt förståss. Nisse har jobbat i stan med husse varje förmiddag o sen vilat hemma på em tills tjejerna kommit från skolan så det blivit lek o bus. Själv har jag turnerat lite, sov faktiskt hemma på onsdagsnatten men kom hem rätt sent på kvällen o åkte tidigt på morgonen igen. Har klarat av både Kista, Köpenhamn o Helsingfors i alla fall så nu är jag HELT i full fart efter semestern i alla fall : ))

Nisse tyckte nog det var lite skönt att vardagen kom igång igen han också, han ÄLSKAR att få följa med i bilen på mornarna, sen såklart är väl inte Ms jobb kul hela tiden men lite omväxling mot hemma blir det i alla fall o alltid är det ju någon som får lust att klappa lite då o då o det GILLAR han också jättemycket. Det har nog varit lite si o så med träningen i veckan när det gäller programmet vi gjorde MEN M har i alla fall gått en långsväng varje kväll i HÖG fart, så nu har de säkert fått upp flåset lite båda grabbarna.

Ikväll fick vi inbjudan till nya träningar med kenneln o kompisarna därifrån också, kul att det drar igång nu när Nisse mår så pass mkt bättre, startar nästa helg, får se om det krockar med "Hundens dag" eller om vi kan koordinera ihop det på ngt sätt. I morgon eller söndag ska vi komma iväg till sjön o simträna lite också, hoppas förarna har lite bättre kläm på lina o allt den här gången.

Njut av helgen alla vänner för det GÖR VI!!

Kram A.

Ovido - Quiz & Flashcards