Alla inlägg den 10 augusti 2007

Av Familjen Zäta - 10 augusti 2007 20:55

Ikväll blev det en riktig långpromenad för Nisse o mig. Det har ju varit så soligt, varmt o kvavt några dagar så Nisse har mest legat o pustat o flåsat o man har inte kunnat göra några riktiga långpromenader. Nu har det också blivit så varmt så vattnet börjat blomma o det är inte perfekt när vi ska träna simning så vi har avstått det under den här veckan. Men idag har det varit lite skurar o visst är det fortfarande varmt men nu var det ändå dags att testa en långpromenad. Vi värmde upp genom att gå vägen bort till ängen o framme där tränade vi lite lydnad...o det är väl 100 år sen ungefär så varken Nisse eller jag kom väl knappt ihåg vad det är men vi försökte i alla fall men såklart bara en kort liten stund, lite fritt följ (å jättefritt då förståss :) o sen inkallning o inkallning med ställande. Han går såklart inte perfekt i fritt följ men vem av oss är perfekt?? inte föraren i alla fall så det gjorde inget. Inkallningen med ställande gick i alla fall supebra o det är inte Nisses starkaste sida att stanna mitt på så det var kanoners!!


Men efter det gick han lös över ängen ända bort till Stensjö hagar o sen blev det sele på o så gick vi hem till Nancy o Nova o hälsade på dem o tiggde lite vatten till Nisse. Han hade dessutom tur som en tokig för hon stod just o packade hundkex som hon ska sälja sen så Nisse fick provsmaka o det var INGA SMÅ kex kan jag lova o Nisse o Nova var såklart jättenöjda båda två. Det var förresten första gången han hälsade på henne, vi har inte gjort det förut eftersom Nisse inte får leka o busa så mkt o hon är ju lite sprallig eftersom hon bara är 6 månader men en riktigt liten godbit är hon den rara lilla söta mellanschnauzern.


Nisse var ju såklart MEST INTRESSERAD av Nancy o tyckte såklart hon borde massera honom eftersom vi ändå var där i massagestudion, men han får vackert vänta tills i morgon fm då vi har bokat tid.

 Efter lite vila o fikarast där så gick vi hemåt över ängen o nu blev det sele o koppel hela vägen för nu började Nisse bli liiiite trött tror jag men ikväll blir det min egen lilla massage o sen i morgon blir det en rejälare omgång hos Nancy. Får se hur han blir i morgon efter långrundan, det är den längsta svängen vi gått sedan operationen o nu är han ju helt utan smärtlindring så det blir spännande att se effekten.


Sen kommer mormor o morfar i morgon o hälsar på, de är så gulliga o ska vara hundvakter när vi andra ska till Sthlm o roa oss. Vi ska hälsa på en fd jobbarkompis till mig som flyttat till Sverige (från Danmark) o vi har inte setts på 1,5 år så det blir superjättekul o sen ska vi tillsammans till Skansen på söndag.


Ha de bra o sköt om Er.

A.

Ovido - Quiz & Flashcards