Alla inlägg den 25 augusti 2007

Av Familjen Zäta - 25 augusti 2007 21:46

Men vilken perfekt kväll vi fick, vi gick ner till stranden för att simträna men vi passade på att köpa med lite mat vi tog med oss så först satt vi på bryggan o åt lite o sen var det dags att ta fram hundflytvästen till Nisse o börjar med träningen. Idag bestämde vi oss för att köra utan lina o låta honom komma upp med apporten på stranden mellan varje simning för att slippa strul o det skulle bli lite roligare för honom också.


Åhhh som han kämpade o va kul han hade...ojojoj.


Faktiskt så kan man undra vad som händer nu men något är det som är på väg åt väldigt rätt håll vad det verkar. Igår på massagen så var Nisse bättre än förut, han reagerade inte ens när Nancy masserade runt spondyloset vilket han ALLTID brukar göra. O nu ikväll när vi var på stranden så skulle Ni sett vad han galopperade ut i vattnet efter apporten. Vi har aldrig någonsin sett honom galoppera på det sättet i vattnet, sååå synd att vi inte hade kameran med oss, det var riktigt höga o jättelånga galoppsprång ända ut tills han inte bottnade längre o då började han simma. O som han simmade, så kraftfullt o snabbt, har aldrig sett något liknande. Det var ju hundra gånger mer effektivt än när han simmat på Strömsholm o då Stefan Rosén tyckte att Nisse var en av de bästa simmarna han någonsin sett. Han skulle sett honom ikväll. Första gången jag slängde ut så blev det riktigt långt ut o Nisse hade lite problem att hitta den för det var också lite vågor MEN han var sååå ivrig o simmade runt o letade. Efter en lång stund kastade vi en liten sten åt rätt håll o då fick han syn på dummien o tog den o kom in. Den turen varade faktiskt nästan 4,5 min så det blev bra träning, sen fick han vila lite o sen körde vi ca 7 min i andra omgången men då lite kortade intervaller o han kom upp på land o lämnade av varje gång. Men varenda omgång så tokgaloppade han ut i vattnet o faktiskt tro det eller ej men han galoppade lite även på invägen, otrooooligt. Det har aldrig hänt förut, endera hade han en riktigt bra dag eller så är det så att "Aktiv hund" pillren nu börjar ge effekt alt Levaxinet eller något annat. KUL var det i alla fall för oss alla.

Nu har vi masserat o stretchat o allt känns bra, fortfarande lite stelare i höger fram men det är ju inget nytt utan så brukar det alltid vara.

Ha en fortsatt bra lördagkväll alla vänner.

Hälsningar till Henke o Selma, vi hoppas det går bra för Er.

A.


Av Familjen Zäta - 25 augusti 2007 15:11

Tänker på Er o funderar på hur det har gått.

Håller tummar o klor för att operationen gick bra igår o att Selma snart kan få komma hem o lära sig skutta på tre ben.

Kramar från A o Nisse

Ovido - Quiz & Flashcards