Alla inlägg den 28 augusti 2007

Av Familjen Zäta - 28 augusti 2007 23:56

Ikväll på den dagliga massagen var Nisse mycket bättre än igår, undrar egentligen vad det är för skillnad?? I och för sig har M kämpat på med stretching efter promenaderna idag - ja vem vet det kanske är det som är skillnaden. Låt oss testa igen o se, men skönt i alla fall att det blev bättre.

Tack Henke för bilden på Selma, va söt hon är o hoppas snart hon lär sig gå på sina 3 ben.

I morgon kommer min allra allra bästa jobbarkompis hit o vi ska jobba hemma hos mig, det blir kanoners det. Läääängtar o det gör nog Nisse också för de är jättebra vänner de två, hon orkar klappa såååå länge hon.

Ha de bra.

Kram A.

Av Familjen Zäta - 28 augusti 2007 06:25

Igår kväll var Nisse mer stel än vanligt i höger framben och även lite grann i vänster bakben. Jobbigt, vet faktiskt inte varför men han ville inte alls sträcka ut höger framben efter kvällsmassagen, gick att stretcha ett par gånger rakt ner men sen ville han inte mer. Körde MYCKET massage på höger framben o skuldra så får vi se om det hjälper. Instruerade även M så vi nu kör intensivt med stretch efter promenaderna, jodå vi har nog fuskat lite med det o bara gjort det ibland, när det varit lite intensivare pass.

Vi jobbar på o ser vad som händer, förhoppningsvis släpper det o annars blir det ju maratonmassage på lördag när Nisse ska vara med som uppvisningshund för massörskan på Hundens Dag.

Nu bär det av till huvudstaden för mig o lite jobb där o Nisse o M åker till sitt jobb i stan, vi hörs.

A

Ovido - Quiz & Flashcards