Alla inlägg den 27 augusti 2007

Av Familjen Zäta - 27 augusti 2007 21:02

o stackare som måste ha tratt, det är inte sånt som varken hundar, katter eller ägare tycker om. Åhhh vad jag tyckte synd om Nisse när han hade tratten på sig även om det inte var så långa stunder.

Nu ligger den allra allra längst in i förrådet o Nisse vill inte titta på den alls...haha.

Skönt att vara hemma i alla fall, krya på Er!

A.

Av Familjen Zäta - 27 augusti 2007 19:22

Tack Olle för Din fina kommentar o va skönt att det är operation bokad nu. Vi hoppas o tror det kommer gå jättebra för Ylva när det är dags. Om Du vill får Du gärna skicka en mailadress till oss (om Du skickar det som en kommentar så kommer vi självklart inte publicera den så någon kan se den) och så kan vi ha lite mailkontakt inför operationen.

Alltid finns det ju något att dryfta, tipsa o fundera runt. Vi uppevde att det fanns väldigt lite information att hitta runt detta när vi började leta och även om det är väldigt olika från hund till hund så finns det mycket man ändå kan tipsa om och kan våra erfarenheter o de kunskaper vi fått hjälpa någon mer så känns det ju dubbelt bra.

Alla kommentarer på bloggen funkar så att man måste gå in o godkänna dem för att de ska synas, gör man inte det så raderas de när man själv läst dem.


Sen undrar jag förståss hur det gått för Henke o Selma idag, men det visar sig nog med tiden, håller tummarna.


Kram o sköt om Er alla därute.

A.

Ovido - Quiz & Flashcards