Alla inlägg under juli 2007

Av Familjen Zäta - 1 juli 2007 13:59

Dagen startade sådär, vaknade med en makalös nackspärr, inge roligt. Hittade sen alla frukostsaker framme på bänken, de stora tjejerna som var hungriga när de kom hem vid midatt fikade lite men glömde tyvärr ställa in allt i kylen så osten var liiiite mosig vid 6 tiden i morse, haha.


Insåg att nackspärren gjorde att jag inte alls var lämplig att köra bil idag o jag som skulle skjutsa E o J till Kumla men det fick bli omplanering, det blev M som fick det uppdraget istället.


Sen kräktes Nisse upp all mat bara sådär, typ utan anledning på dörrmattan i hallen, så han får väl vara hungrig mest hela dagen idag stackaren, vågar ju inte ge honom ny mat förrän em så vi får se att det inte är ngt annat fel.


På fm började det låta konstigt i frysen, ett skumt ljud från kompressorn, vi stängde av o satte på igen, omstart som man alltid gör på datorn, kanske det funkar.

Men strax efter att M o tjejerna kommit iväg vid lunchtid mot Kumla så började frysen tjuta, den funkade inte alls, hade aldrig gått igång ordentligt efter omstarten. TRASIG, BARA ATT SKROITA. Det var inget annat än att plocka ur all mat o kasta bort det mesta, har sparat kantarellerna o hjortronsylten i en frysväska, får väl sätta in sylten i kylen sen o äta upp den så småningom, kantarellerna får vi väl ta till kvällsmat. Är det inte typiskt att vi hittade nya sommarkantareller i går kväll (årets premiärplockning) o har sparat dem till ikväll för att ha o mysa på...nu kan vi äta typ MÅNGA kantarellmackor till kvällen, jaja det kunde vara värre man har att se fram emot!!


Dessutom fick jag äta massor med glass till fikat för man kan ju inte slänga alltihop, men å andra sidan mår jag nog inte bra ifall jag äter upp alltihop heller så jag fick sansa mig till en rejäl portion o kasta resten.

Bullarna får väl M ta med till jobbet i morgon o bjuda på, kanske det glädjer någon att vår frys pajat i alla fall ; ))


Så nu blir det nog till att försöka komma iväg till vitvaruaffären o fixa ny frys någon dag o då får vi väl passa på att ta med en torktumlare också för den har ju varit paj ett halvår nu utan att vi kommit oss för att fixa en ny. Kanske något mer som ska paja nu på en gång innan vi kommit iväg. Men det är ju skit att saker håller så kort tid...frysen är i och för sig 4,5 år men torktumlaren är bara 2 år. Verkar som vi sliter riktigt HÅRT på våra grejor.


Har nu smetat in nacken i tigerbalsam o Nisse tycker det luktar sådär mysigt men han ligger mest o funderar på om det inte är matdags för honom snart, gissar att hans mage kurrar rätt bra vid det här laget. Han fick i alla fall lite vitt bröd förut o det fick han i alla fall behålla så det var nog bara ett misstag att han kräktes i morse hoppas vi på.


Nej dags att fixa mat till bästa vovven i hela stan, ha de bra o hoppas Ni har bättre tur än vi idag.

Kram A


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards