Alla inlägg den 6 juni 2007

Av Familjen Zäta - 6 juni 2007 22:43

Nu är vi äntligen klara med schamponering o descificering...herre gud va jobbigt det var för både Nisse o mig. Tror både hans o min rygg nästan gick av. Det tar ju 100 år att få in schampo överallt i hans superdupertjocka päls o sen ska det bort o sen skulle nästa medel i o sen skulle det verka i 10 min. Vet Ni hur länge 10 min är för en blöt hund full med lödder...LÄÄÄÄNGE.

Efter det äntligen var urtvättat så var både Nisse o jag helt slut o han kraken kunde inte ens få godis efteråt för han fastar ju. Känns riktigt sumpigt faktiskt o det kommer inte bli bättre i morgon bitti till frukost, det är jag helt säker på.


Idag har Nisse faktiskt verkat sämre än någonsin förut, vet inte om värmen kanske gör sitt till men han har inte haft lust med något o verkar mycket stelare än tidigare också så det är riktigt skönt att den här väntan nu äntligen är över i alla fall.


Nu ska vi snart packa ihop lite inför i morgon då det blir djursjukhuset först o sen hem o jobba o fullt med telefonmöten o sen direkt iväg o fira Skoogskillen som tar studenten. Kanske bra att vi har något annat att tänka på i morgon em i alla fall än att bara längta efter Nisse.


Kram på Er allihop därute, vi hör av oss när vi vet hur det gått.

 A.

Av Familjen Zäta - 6 juni 2007 20:46

Ja så har tiden då ändå gått ganska fort med allt vad vi haft för oss o i morgon är det dags för operationen av Nisses rygg. Kl 8.30 ska vi skriva in honom på Strömsholm, det kommer inte kännas speciellt lätt att lämna honom där o veta att först är det operation o sen blir det flera dagar kvar där. Usch o fy men man måste tänka på att det här är hans chans att kunna bli frisk o det är VÄRT MYCKET!!

Ikväll ska vi schamponera honom först o sen ska hans ryggslut tvättas med något särskilt medel man använder innan operation både på människor o djur...så det är väl dags att starta med det snart här.

Dessutom blir det INTE sååå kul i morgon bitti för Nisse fastar ju nu sedan kl 18 o får ingen frukost alls i morgon bitti, det kommer han inte alls att ha någon förståelse för.

Återkommer.

A.

Ovido - Quiz & Flashcards