Alla inlägg den 11 juni 2007

Av Familjen Zäta - 11 juni 2007 23:21

..ute på verandan på fm o låg inklämd bakom utemöblerna i flera timmar o sov så gott, men vaknade såklart när jag tog fram kameran ; ))


Förresten om Ni undrar vad det blå är så är det ett litet hundbandage runt magen för att hålla fast en kompress o skydda eksemet så inte Nisse kommer åt att slicka på det, man får vara lite uppfinningsrik ibland.

Av Familjen Zäta - 11 juni 2007 22:56

Idag har han verkligen kommit till ro i alla fall, rastlösheten som han haft sen han kom hem verkar borta o han har mest legat stilla hela dagen, faktiskt jättestilla. Vet egentligen inte om det är ett bra eller dåligt tecken, han ser seg o hängig ut men samtidigt mycket mer avslappnad.

Tempen ligger kvar på godkända 38,5 o eksemet fortsätter vara rött o tråkigt, vill inte riktigt bli bra faktiskt men det andra såret ser fortsatt fint ut så alltid något.


I em kom mormor hit också o sen var hon hemma med Nisse när vi andra åkte på skolavslutning, alla barn var som vanligt jättefina o somriga o glada över lovet. Det gick bra för Nisse o mormor hemma fast mormor var nog lite på helspänn eftersom det precis innan vi åkte var lite småkatastrof här också.


Nisse o jag var ute på en liten runda o kom hem igen o gick in på rampen vid tvättstugen o sen helt plötsligt låg Nisse ute på gräsmattan framför huset. Då är det någon som inte riktigt stängt grinden på verandan o Nisse hade gått ut o nerför trappan o lagt sig på gräsmattan. Det var ju precis det som inte skulle hända o ändå så hände det. Jaja..inte mkt att göra åt nu utan bara att se till att bli ännu duktigare på att stänga ordentligt.


Ikväll har vi firat avslutningen med lite plockmat här hemma, potatissallad, pasta, köttbullar, parmaskinka, pesto, oliver, ost o kex, melon o förståss färska jordgubbar.


Nisse vill absolut inte låta bli eksemet så nu blir det nog tratten på ett tag så får vi se.


Natti natti o hoppas alla barn får ett härligt sommarlov!

A.

Av Familjen Zäta - 11 juni 2007 08:19

I natt sov vi betydligt bättre både Nisse o jag. Visst var vi vakna ett antal gånger men däremellan sov vi gott. Nisse är fortfarande rätt flåsig o rastlös men kan ligga o vila mycket längre stunder åt gången nu.


Fortfarande är eksemet rött o irriterat o det är just det som irriterar honom mest tror jag, han vill försöka komma åt det o slicka om han kan så man får vara mycket vaksam på honom o kan inte lämna honom med blicken några längre stunder. Gäller att ha koll o annars måste det bli tratt på igen, men så länge vi kan vakta o slipper den så är det ju skönt.


I morse tog vi sovmorgon o vaknade inte förrän E kom in från loftet vid 6.10 så det var ju lite skönt i alla fall. Nu har M åkt iväg på kurs en vecka så nu kommer vi nog ha fullt upp här hemma med jobb, hundpassning o skolavslutningar o allt vad det är. Men som vanligt skiner solen både ute o inombords så det ska nog ordna sig. Kanske kommer mormor idag också, vi får se.


Önskar alla en bra start på veckan.

Kram A.

Ovido - Quiz & Flashcards