Alla inlägg den 7 juni 2007

Av Familjen Zäta - 7 juni 2007 23:16

Tack för att Du hjälpte oss skriva på bloggen när vi satt i bilen o dikterade vad Du skulle skriva förut i em. Du är ju toppen!!

Kram på Dig.


Känns sååååå TOMT här hemma ikväll kan vi berätta - det saknas en liten hund o han saknas jätte jätte mycket o vi undrar så hur han har det men vi hoppas att de tar väl hand om honom o med tanke på hur han mådde bara efter han hade varit sövd vid magnetröntgen så gissar jag på att han mest bara sover just nu o då har han förhoppningsvis inte ont i alla fall.

Längtar tills vi får ett besked från dem i morgon över hur han mår o jag hoppas innerligt att han mår OK efter omständigheterna. Det var också skönt att det verkligen fanns ett rejält fel i ryggen som de tydligt såg för då tyder det ju på att vi hittat det som gör ont på honom o hoppet lever om att han ska kunna bli helt frisk igen vår lilla ÄLSKLING!!


Tusen miljoner kramar o tankar till Nissegubben från oss alla.

A o hela familjen

Av Familjen Zäta - 7 juni 2007 16:03

Veterinären ringde kl 16 o operationen har gått bra. Han har lyft bort taket över kotkanalen och tagit bort den utbuktning som fanns på en av diskarna samt innehållet i den disken. Utbukningen var relativt stor vilket gör att den tryckt rejält på nerverna där.

Själva operationen gick bra o nu återstår smärtlindring o att Nisse piggar på sig. Vårdavdelningen ringer oss imorgon o berättar hur han mår.


Vi kommer tidigast få hem honom på lördag men det kan självklart oxå bli senare. Det beror helt på hur snabbt han återhämtar sig o klarar sig med smärtlindring i tablettform.


Detta var lite info skrivet av Nisses moster (eftersom familjen är på student).

Av Familjen Zäta - 7 juni 2007 13:58

Vi har inte hört något ännu men det är nog inte så konstigt, jag gissar att han inte opererades förrän på em. Nu ska vi i alla fall försöka åka iväg o "fira studenten" hur nu det ska gå när tankarna är någon helt annastans. Vi har i alla fall mobilen på o väntar på besked från Strömsholm. Skriver på bloggen när vi kommit hem ikväll.


Sköt om Er alla.

Kram A

Av Familjen Zäta - 7 juni 2007 09:04

Nu är Nisse på Strömsholm o de skulle inkvartera honom i hans "lyxsvit" hoppas han gillar den. Han följde i alla fall glatt med sköterskan som tog hand om honom. Jag var bara med på vägningen o det var ungefär som förra gången, 36,3 kg. Tror det var 0,2 kg mindre än sist på röntgen men å andra sidan är det inte lätt att vara exakt på den där vågen för den hoppar hela tiden fram o tillbaka eftersom den är så detaljerad pga att man ska kunna väga pappillon där också ;-)  o de väger ju typ liiite mindre.


Det är Lennart Sjöström som ska operera Nisse, http://www.regiondjursjukhuset.se/region/info.asp?id=20201010

Jag har inte träffat honom själv men hoppas han vet vad han gör o så är det säkert. Han ska i alla fall ringa i em/kväll när operationen är klar så nu är det helt enkelt bara att vänta på det o hålla tummarna för att allt ska gå bra idag.


Hur som helst så var det absolut jättejobbigt att lämna honom där men tur i alla fall att han är glad o pigg o verkar trivas där. Vi såg en annan liten vit vovve i väntrummet som skakade av rädsla så fort de närmade sig djursjukhuset o så har vi det i alla fall tack o lov inte. Nisse går glatt in o följer gärna med personalen även fast vi måste vända o gå så det får vi vara glada för.


Nu ska jag försöka jobba lite o har möten hela tiden fram till det är dags att dra iväg till Norrköping på studentfirande, lite svårt att koncentrera sig blir det nog idag men man får försöka.


Ha de bra o tänk gärna på Nisse idag!

Kram A.



Ovido - Quiz & Flashcards