Alla inlägg den 22 juni 2007

Av Familjen Zäta - 22 juni 2007 22:02

Vi önskar alla våra vänner en riktigt glad midsommarhelg o hoppas Ni har det bra. Vi har haft en mycket lugn midsommarafton (nästan för lung tycker Eve förståss) men för Nisse har det varit alldeles lagom lungt.

Kåvepenin är inte jättegott för någon o inte ens för hundar men tur att vi har lite gammal erfarenhet av hur man ger medicin som inte är god så det löser sig. Han är så duktig så killen!!


Nisse flåsar rätt mycket, antagligen känner han rätt mycket av lunginflammationen o har inte så mkt ork men korta stunder då o då sprallar han till sig så man nästan får be honom ta det liiite lugnt med tanke på ryggen. Eksemet är nu också nästan läkt så kanske kanske i morgon att det sista på sårskorpan lossar, vi får se.


Det blev sill/köttbullslunch idag o sen jordgubbar o glass till efterrätt, dvs precis som det ska vara på midsommar. Ikväll blev det grillat kött o örtpotatis, smaskens o i morgon blir det såklart lammstek o potatisgratäng. J har valt maten eftersom det är hennes stora dag i morgon.


Hon har redan somnat så tiden ska gå fort till i morgon bitti o tidigt blir det nog för Nisse ska ju nu ha sitt penicillin 1-2 timmar FÖRE maten o han äter TIDIGT i vanliga fall...haha tur att vi är en riktigt morgonpigg familj.

J har somnat i gästrummet i kväll - allt för att Nisse ska kunna vara med o fira henne i morgon bitti för han får ju inte gå uppför trappan nu när han har ont i ryggen o han MÅSTE ju vara med på väckningen o sjunga "Det är ingen vanlig dag för det är Js födelsedag..HURRA HURRA HURRA!!" såklart.


Ha de bra o midsommarnattskram till Er alla från oss alla.


Ovido - Quiz & Flashcards