Alla inlägg den 14 juni 2007

Av Familjen Zäta - 14 juni 2007 18:45

Idag är den BRA dag för Nisseman o när det är en bra dag för honom så är det också en bra dag för oss. Skulle inte förvåna mig ifall E går o vinner fotbollsmatchen ikväll också, vi får se. Mormor o lillsyrran är o hejar medan Nisse o jag är hemma o vilar oss.


Nisse är mycket piggare idag, stor skillnad mot igår. Visst är han fortfarande stel när han reser sig upp men han verkar inte alls ha ont på det sättet som han hade igår. Det var en riktigt jobbig dag igår måste jag erkänna.


Han reser sig oftare o går runt här inne o kollar vad vi gör o han är nyfiken o hungrig o jag mer som en normal hund ska vara. Igår låg han mest o ville inte alls gå upp över huvud taget o när han försökte så pep o gnällde han, det var förskräckligt att se.


Känns mycket bättre nu o eksemet ser också mycket bättre ut, håller på att läka men kliar säkert superjättemycket för man vet ju själv hur det är när en sårskorpa håller på att lossna. Brukar inte hjälpa nämnvärt att man vet om att man inte ska pilla o klia på dem....o så är det såklart för Nisse också.


Men nu har jag varit en sväng till Apoteket o fixat mer Remadyl o passade då också på att köpa mer hundbandage så nu kan vi linda om hela Nisse ifall det behövs ; ))


Mormor o J har varit sååååå duktiga idag, de har kämpat hela dagen med Js rum o nu känner man inte alls igen sig när man går in där, man ser både golvet o skrivbordet o dessutom kan man öppna garderoben utan att få en lavin över sig. DUKTIGA TJEJERNA!!

Hoppas nu bara att inte mormor blev utsliten av allt arbete, kanske fick upp blodtrycket lite i alla fall.


I morgon kommer M hem från kursen o det läääängtar vi efter både Nisse o jag men vi hade ett tråkigt besked till honom idag när han ringde. Fick på dagen i dag veta att hans fd jobbarkompis från Hållsta (i vår ålder) har omkommit i en motorcykelolycka, det är såååå jobbigt med såna besked för det kommer så nära inpå. M hade dessutom läst om olyckan i tidningen förra veckan o pratat med E om den eftersom den hände precis utanför där vi bodde förut. Ja vad ska man säga, kanske får bli:


Njut av dagen som är idag för man vet aldrig hur många dagar man har kvar att njuta av!!


Våra tankar går i alla fall nu till hans familj, fru o två barn tror jag de hade, det är tungt med såna här besked men vi har i alla fall lämnat lite bidrag till Läkare utan gränser till Bosses minne.


Vi är lyckliga att Nisse mår bättre o hoppas nu det vänt för hans del o så håller vi tummarna för E på matchen o så lääääängtar vi tills M kommer hem i morgon så vi får krama om honom. (Hoppas han inte styr o ställer alltför mycket med oss nu när han är välutbildad chef ; )


Hej hopp o tass på Er från A o Nisse

Av Familjen Zäta - 14 juni 2007 09:08

I alla fall vad vi kan avläsa så verkar inte Nisse ha lika ont nu som igår kväll. Han är fortfarande stel i bakdelen när han reser sig MEN han piper inte o det verkar inte som det är alltför svårt att resa sig.


Vi avvaktar lite under dagen o ser hur det verkar, ringer inte Strömsholm nu i alla fall. Eksemet blir sakta men säkert också bättre fast inte går det med rallyfart inte.


Nu måste vi jobba lite.

Vi hörs.

A o Nisse.

Ovido - Quiz & Flashcards